Kobietapracującażadn 17.09.2017 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Dzień dobry. Pytanie mam,ponieważ jak wiadomo teren przy rzece nie jest niczyją prywatną własnością a ja granicze z rzeką i zastanawiam się czy mogę zrobić sobie taras na tej niczyjej (=panstwowej) ziemi. A jeśli tak to czy mogę zrobic schodki do rzeki? Rzeka jest jakieś dwa metry poniżej poziomu trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2017 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 możesz. najwyżej ktoś je zniszczy podczas prac melioracyjnych, a jak się przyznasz, ze twoje, to ci naliczą opłatę za bezumowne użytkowanie Weź, napisz do właściciela gruntu (gmina? AR? SP?) czy wyrażą zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobietapracującażadn 18.09.2017 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Dziękuję za podpisanie. No właśnie nie wiem do kogo w sumie się zgłosić. Może zacznę od wydziału kartografii w urzędzie gminy..może będą w stanie powiedzieć gdzie mam pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts