maja.k82 18.09.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Witam, Mamy nasze M3 ale troszkę za mało miejsca brak sypialni. Moje pytanie brzmi czy uważacie,że można zrobić sypialnie w kuchni a aneks strzelić w salonie?? Bardzo prosze o Wasze opinie bo ja nie ogarniam tematu Moje mieszkanie to nr.2 na zdjęciu Z góry dziękuje za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 18.09.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Jeśli jest już wymurowane, to pytanie czy można przenieść piony wentylacyjne (i pozostałe) w inne miejsce. Zwykle jest to niemożliwe, chyba, że są na tej samej ścianie, a i tak wymaga to zgody administratora budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.09.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Chwila, a gdzie wy chcecie ten aneks zrobić? W pokoju, który ma 11 m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 18.09.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Chwila, a gdzie wy chcecie ten aneks zrobić? W pokoju, który ma 11 m2? Salon chyba ma 18 z kawałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.09.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Faktycznie.Ale przy ścianie gdzie jest pion wod-kan są drzwi na taras. Nawet nie ma gdzie szafek wstawić.No w sumie dałoby się coś tam zrobić, ale wówczas nie będzie salonu tylko kuchnia z kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 22.09.2017 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Jeśli jest już wymurowane, to pytanie czy można przenieść piony wentylacyjne (i pozostałe) w inne miejsce. Zwykle jest to niemożliwe, chyba, że są na tej samej ścianie, a i tak wymaga to zgody administratora budynku. Przenieść piony wentylacyjne Nawet nie wiem jak skomentować ten absurd. Zasłabłam. Skąd wy bierzecie takie pomysły? Pion jak sama nazwa wskazuje leci pionowo przez cały budynek i nie można sobie go przesuwać każdy sąsiad gdzie indziej i administracja nie ma nic do tego, chyba że mają się uśmiać jak dzikie konie na taki wniosek. Zrobienie aneksu kuchennego w salonie wymagałoby pociągnięcia wody rurkami albo w podłodze albo nad drzwiami na sąsiednią ścianę- skomplikowana sprawa i może być słabe ciśnienie. Oczywiście okap na filtr węglowy plus indukcja. Na ścianę bezpośrednio przy pionie średnio się da, tak jak Elfir zauważyła są zaraz drzwi balkonowe. Sugerowałabym raczej zrobić w salonie aneks sypialniany lub pokusić się o rozkładaną kanapę. Czasem trzeba z czegoś zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts