kaeres 21.09.2017 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Cześć, posiadam zmywarkę WHIRLPOOL WIC3T123PFE.Posiada kontrolkę braku płynu nabłyszczającego, która zapala się przy ... braku płynu.Dolewam, a ta się nadal świeci.Czy jest jakaś procedura resetująca zmywarki Whirlpool ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 21.09.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wyłącz z prądu i włącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaeres 22.09.2017 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Nic nie dało.W serwisie telefonicznym jeszcze tylko nie każą zrobić ołtarzyka przy zmywarce aby odczarować kontrolkę - paranoja z tymi radami. Sama zmywarka pracuje bardzo dobrze, płyn dozuje bezbłędnie no ale denerwuje mnie ta usterka bo nie wiem kiedy faktycznie płyn się skończy. Macie jeszcze jakieś rady czy wzywać serwis ? Edytowane 22 Września 2017 przez kaeres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.09.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 O takie farmazony chce ci się szarpać i wyciągać spod blatu? Działa, nabłyszcza, to jest najważniejsze. Nie pamiętasz co ile dolewałeś nabłyszczacz? Zresztą to od razu widać na szklankach i kieliszkach. Coś z tego asortymentu chyba używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaeres 25.09.2017 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Chyba jednak coś z nią nie tak.Woda stoi, filrt czysty, nie wiem czy przewód gdzieś nie zatkany ale z czego by mógł skoro zabudowa stoi cały czas w takim samym miejscu. Po wybraniu programu uruchamia się, pompa zaczyna pobierać wodę i nagle stop. Sygnał o zakończonej pracy, otwieram zmywarkę i mruga na wyświetlaczu cyfra 3, oraz z dużą częstotliwością dioda na guziku wł/wył. Jak się resetuję tą zmywarkę ?Otrzymałem już 2 instrukcje jak tego dokonać (na infolinii) i żaden nie działa. Tzn. nie wiem czy działa bo nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaeres 26.09.2017 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Mam pytanie dotyczące sprawdzenia drożności odpływu.Nie chcę póki co wymontowywać zmywarki z zabudowy i czy jest możliwość sprawdzenia tego, że tak powiem "od tyłu" ?Tzn. czy gdy dmuchnę w rurę odpływową przy jej wylocie to powietrze dotrze do zmywarki/wlocie przy filtrze czy tam gdzieś po drodze jest pompa lub zawór zwrotny i nic z tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts