leda16 24.09.2017 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Niektórzy je lubią, i uważają , że tworzą klimat domu, mają jeden, lub kilka, czasami jest to pozostałość po dziadkach, lub kupiony w desie. Stara podkowa przybita na progu, stary dzbanek, szafka lub żelazko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 staroć nie musi być antykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 25.09.2017 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 No przecież wiem. To nazwa robocza. Temat wątku tak nagle strzelił mi do głowy. Ale pewnie powinnam zacząć od siebie. Talerz po prababci, koniec XIX.w Stoi na starej komodzie, która antykiem nie jest. Zdjęcia są z komórki. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ab/zc/m1sg/5ACY3US7FBUBYAidhB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ab/zc/m1sg/nNkrzOBVbc2bUOrecB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.09.2017 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Może być po zmianie tytułu? Mam, ale nie eksponuję, przedwojenny półmisek Rosenthala. Nie ma wartości kolekcjonerskiej, bo jest wyszczerbiony. Ale korzystam z niego podczas większych imprez. Ostatnio kupiłam bufet - lata chyba 50 -te, ale stylizowany na okres międzywojenny, słowiański modernizm. Czyli już te 70 lat ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 26.09.2017 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Fajnie Elfir. Dzięki tej zmianie tytuł jest bardzo celny. A Twój półmisek może nie ma wartości antycznej, pewnie ma natomiast wartość sentymentalną. Przed rokiem odkryłam Allegroi i to są właśnie te akcenty meblowe w których czuję się dobrze. Nie w nadmiarze oczywiście, tylko tyle, żeby przełamać monotonię tzw. "kompletów meblowych". Nie mogę zamieszkać w kościele, natomiast bardzo lubię obrazy o tematyce religijnej. Dają mi one jakieś dziwne poczucie bezpieczeństwa i ciągłości z tradycją rodzinną. Ten, co wisi w salonie (reprodukcja) gdzieś tu już pokazywałam, natomiast mam jeszcze obraz przywleczony przez dziadka z Syberii. W domu rodziców zawsze wisiał na honorowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 28.09.2017 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Tak przypuszczałam..., że jestem w swoich upodobaniach osamotniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glamur 07.12.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Producenci tworząc nowoczesne meble inspirują się antykami. Często takie meble mają po prostu większą wartość. Ludzie inspirują się też innymi rzeczami tworząc meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dreamweaver 26.07.2023 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 (edytowane) Widzę, że jest tu wielu fanów antyków Ma takie pytanie, czy wyceniacie lub identyfikujecie gdzieś swoje przedmioty? Słyszałem, że można to zrobić wygodnie przez interenet na stronie [sPAM] - jestem ciekawy czy ktoś korzystał już z takiej opcji? Edytowane 26 Lipca 2023 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbysiu97979797 30.07.2023 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2023 (edytowane) no jeśli zostałem wywołany do tablicy to proszę... zobaczcie Edytowane 30 Lipca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts