olla87 26.09.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Kochani. Czy możecie mi powiedzieć czy w przypadku blachodachówki jest sens brać gwarancję 30 letnią zamiast 10-cio? Różnica w cenie 900zł. Pojęcia nie mam czy przy takiej różnicy cenowej warto czy też nikt, bądź praktycznie nikt blachodachówki po 15 czy 25 latach nie reklamuje. Jak to jest w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 26.09.2017 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Kochani. Czy możecie mi powiedzieć czy w przypadku blachodachówki jest sens brać gwarancję 30 letnią zamiast 10-cio? Różnica w cenie 900zł. Pojęcia nie mam czy przy takiej różnicy cenowej warto czy też nikt, bądź praktycznie nikt blachodachówki po 15 czy 25 latach nie reklamuje. Jak to jest w praktyce? Przeczytaj warunki gwarancji i powiedz, co musisz robić w czasie tej gwarancji ile to kosztuje? I jakie szanse ma gwarant na wymiganie się twierdząc, że nie spełniłaś warunków czy też usterka jest spowodowana przez wadliwy montaż czy późniejsze zarysowanie powłoki ochronnej. Chcesz mieć trwały dach - kup blachę aluminiową, miedzianą, tytanową albo dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts