Kaizen 15.10.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Zupełnie inaczej, to co na filmie to jakiś bubel i tandeta. Też bym nie przyjął. Jak zacząłem zwracać uwagę, to na YT na filmikach, gdzie są wystarczająco dobre zbliżenia spękania są liczne zazwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 16.10.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 kompot_p może porozmawiaj z link2jack. Chyba już drugi sezon mieszka w domu postawionym z Porothermu 25 PW. Poczytałem trochę i zmieniłem zdanie - architekt przygotowuje projekt z uwzględnieniem ceramiki 30 cm. Więc pójdzie albo Max, albo coś z PW, zobaczymy już na etapie robót po rozmowach z wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.10.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 A nie lepiej cieńsza ściana, a grubsze ocieplenie przegrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 16.10.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Też uważam że lepiej nie przesadzać z grubością ściany, 30 cm to już grubo a nic przez to nie uzyskujesz poza utratą miejsca w środku. Spokojnie wystarcza 25 cm i dodać te 5 cm do ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 16.10.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 20 styropianu jest ok, natomiast w maxie będzie więcej "miejsca" na bruzdowanie niż w 25-ce, no i spoina pionowa - brak potencjalnych nieszczelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts