Smily 29.09.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Witam, jestem nowy na tym forum. Chciałbym abyście mi doradzili jak wymalować i urządzić pokój wiecie żeby było nowocześnie fajnie. W załączniku plik. 1.okno 2.drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 29.09.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Przy tych danych wyjściowych - na biało... Nie wiem co to znaczy nowocześnie fajnie, zależy co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.09.2017 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Może po prostu - farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.09.2017 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 najmodniejsze kolory od jakiegoś roku to NCS S-1000 N i ciut jasniejszy NCS S-0500 N. Szarości. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 29.09.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 najmodniejsze kolory od jakiegoś roku to NCS S-1000 N i ciut jasniejszy NCS S-0500 N. Szarości. Fajne. Fajne, i owszem ale żeby najmodniejsze, i tylko od roku? 10 lat temu malowałam nimi dom i naprawdę nie byłam szczególną awangardystką. Biel i złamana biel jest ponadczasowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.09.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 powiem tak: 3 lata temu w projektach dekoratorów przewijały się beżyki wszelkiej maści. 2 lata temu zaczęły się szarości. Od roku kolorujemy 90% farb na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 18.10.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Aby celnie zaproponować jakąś aranżację potrzeba więcej danych wymiary i orientacja (strona świata na którą wychodzi okno), funkcje, preferowana kolorystyka i stylistyka. Trendy się zmieniają, a wraz z nimi zmieniają się nasze upodobania. Rzeczywiście aktualnie królują szarości. Obok nich biele, i czerń. Jednak można się spodziewać, że po takim trendzie przyjdzie kolej na odmianę, czyli kolor. Czy tak będzie? Czas pokaże, ale symptomy tego już są zauważalne, choćby w coraz modniejszym stylu boho. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts