Pawel2112 29.12.2017 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Witajcie ponownie, znalazłem dopiero czas na poprawę projektu i wykonanie rzutów elewacji. Co zmieniłem? Wyrzuciłem wejście do spiżarni z kuchni i przekształciłem to pomieszczenie w schowek. Wprowadziłem zmiany w układzie ścian głównej łazienki Wszystko zostało umeblowane w skali Zmieniłem rozmieszczenie sprzętu w kuchni Przeniosłem toaletę dla gości bliżej salonu W przyszłości na ścianie w holu chcę zabudować akwarium 180cm - wykonałem odpowiednią wnękę Rekuperację umieściłem w kotłowni Co sądzicie o takim projekcie? Jest tam jeszcze kilka delikatnych niedoróbek ale postaram się je niedługo poprawić Dom ma 179,2m2 powierzchni użytkowej + garaż 40,5m2 Wymiary zewnętrzne bryły: 18x17,7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.12.2017 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Wrzuć sam rzut bez tej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 W każdym razie nie narzucaj tego architektowi, daj mu popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 29.12.2017 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Niewiele widać w takiej skali :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts