Orsonn 05.10.2017 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witam. Jestem w trakcie szukania odpowiedniego projektu Chciałbym dowiedzieć się co myślicie o tym projekcie : https://projekty.muratordom.pl/projekt_wspaniale-slonce,3265,0%2C0.htm Koszt inwestycji chyba lekko przedawniony. Jednak uważam że inwestycja nie powinna być droga przez prosta bryłę budynku.... Chyba ze się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.10.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Dach trochę pociągnie po kieszeni. Dziwnie rozmieszczone okna. przy wjeździe od północy pokoje dzieci niedoświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 06.10.2017 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Dla mnie prawie idealny. Moim zdaniem dach w miarę prosty i koszty też nie będą niewiadomo jakie, choć wyższe niż w stodole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czerwcowa 12.10.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Dom bardzo fajny, dach będzie kosztował podobnie jak dwuspadowy. Dom jak widać jest na działkę od południa. Łazienka "gościnna" - mi nie przeszkadza, że jest na początku strefy domowej.Ważne, że nie jest w salonie. Gości nie przyjmuje się codziennie a tak przynajmniej domownicy mają wszystko pod ręką. Bardzo fajnie przemyślane pomieszczenia i ładny wizualnie dom. Jak masz działkę odpowiednią bier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_bdg 03.02.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Dzień dobry Czy ktoś buduje ten dom? Jaki może być orientacyjny koszt ssz? Wydaje mi się że ten dom jest tani w budowie... Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts