joint32 15.10.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Witam. Mam pytanie , mam bramę przesuwną z napędem Nice. Jest tylko brama furtki nie robiłem ponieważ nie było na nią miejsca, po za tym nie jest mi potrzebna. Problem polega na tym jak otworzyć bramę gdy jestem na zewnątrz w przypadku braku prądu, awarii pilota itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.10.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 chyba tylko i wyłącznie wejść do domu drzwiami i otworzyć bramę od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joint32 15.10.2017 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Właśnie chodzi o jak wejść na działkę, jeśli nie ma furtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.10.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Właśnie chodzi o jak wejść na działkę, jeśli nie ma furtki. Przeskoczyć przez płot. Dlatego warto mieć furtkę którą można otworzyć z zewnątrz kluczem przy braku prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joint32 15.10.2017 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Nie takich odpowiedzi oczekiwałem, ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 15.10.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 "furtki nie robiłem ponieważ nie było na nią miejsca, po za tym nie jest mi potrzebna." Wychodzi na to, że jednak jest potrzebna... Można ją zrobić w dowolnym miejscu ogrodzenia. "Nie takich odpowiedzi oczekiwałem, ale dzięki. Oczekiwałeś precyzyjnej instrukcji - jak rozpiąć/pokonać napęd NICE bez pilota, kluczyka, dostępu do niego z wewnątrz... Może też - co łatwiej sforsować? Drzwi czy okno, jak zgubię/nie mam kluczy do domu? Zostaje już tylko - co zrobić z psem, jak mnie nie pozna...... Mało potrzebna , ale istniejąca furtka gdzieś w kącie problem rozwiązuje. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts