Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lutro interaktywne

dziewanna84

Recommended Posts

jak długo siedzisz przed lustrem i jesteś uzalezniona od informacji to tak :)

problem jest taki, że ja siedze dłużej przed lustrem...ale wymarzył je sobie mój gadżeciarz ;) podobno ma też pokazywać temperaturę, godzinę, pogodę i mówił coś o jakimś przewodzie, żeby też wskazywało wagę.....ale zastanawia mnie czy gra jest warta świeczki....na ile cała ta elektronika okaże się przydatna

Myślę ze takie lustro to fajny bajer do kibla publicznego w knajpce - myjesz ręce i patrzysz na filmiki np jak ktoś skacze rowerem przez hopki.

W domu raczej małe zastosowanie - jeśli ma działać non stop to bedzie pobierać prąd którego właściciel może żałować bo okaże się że koszt działania lustra to np 25zł miesięcznie. A jak się bedzie je wyłączać to bootowanie moze troche potrwać.

Poza tym uważam ze w praktyce w łazience tv jak najbardziej jest uzasadniony ale... np na czas kąpieli w wannie czy pod prysznicem Mam tv 40" w łazience+ youtube, netflix+tv naziemna+ hifi i w sumie to jedyny tv który oglądam i gdybym miał robić dziś raz jeszcze łazienkę to bym również tak samo zrobił moze tylko tv bym umieścił 50" bo z ekranem zawsze - im wiekszy tym lepszy

Ja z kolei nie rozumiem, jaka jest przyjemność z prysznica/kąpieli.......zamiast się relaksować robi się kolejne miejsce, gdzie męczysz wzrok i bombardujesz swój natłokiem bodźców (tak nawiasem, zadziwia mnie równie mocno trend trzyamania rosliny doniczkowej pod prysznicem)

• 2 weeks później...