mtatarak 17.10.2017 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Hej, mam małą zagwozdkę z doborem koloru stołu - może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem i ma jakieś doświadczenie. Mam podłogę z paneli w kolorze ciemnego dębu oraz białe meble ze wstawkami w kolorze dębu sonoma truflowy (te kolory dosyć dobrze można zobaczyć po wpisaniu w google). To połączenie jak na razie działa bardzo dobrze. Nie chcę kupować stołu z zestawu mebli (bo jest nieładny + ten kolor wydaje mi się brzydki dla stołu), a boję się dopasowywać stołu do koloru paneli żeby wszystko nie zlało się w jedną smutną plamę. Jak uważacie - czy trzeci kolor drewna na niewielkiej powierzchni (17m) ma szansę zadziałać? Jeśli tak to w co powinienem celować - kolor pośredni? kontrastowy? Czy powinienem dobrać kolor stołu do istniejącego wyposażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.10.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 może biały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.10.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Biały stół byłby nawiązaniem do bielonego drewna w meblach. Ale Jak już wybierze Pani stół, to powstanie kolejne pytanie: Jakiego koloru powinny być krzesła? Dwa odcienie drewna we wnętrzu to już zupełnie wystarczająca ilość. Pozostałe elementy lepiej wybierać w zależności od stylu i możliwości -lakierowane (białe, szare, czarne) lub z drewna o podobnym wybarwieniu jak to na meblach i podłodze. Pomocą zawsze mogą być produkty Moje Deko, dzięki którym meble, przedmioty dekoracyjne i dodatki mogą zyskać właściwy kolor. https://www.sniezka.pl/moje-deko/ Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts