YoungYedi 26.10.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Witajcie, czy ktoś z was ma jakieś doświadczenie w projektowaniu wnętrz przeznaczonych do użytku dla osoby na wózku? Po wielu latach starań stanę się niedługo lokatorem niedużego mieszkanka (52,82 m2). Lokal jest jednak w stanie deweloperskim i i należy go urządzić w taki sposób, żeby nadawał się do użytku dla ON w stopniu znacznym- czyli dla mnie. Problem w tym, że pierwszy raz w życiu zajmuję się tego typu rzeczą i nie bardzo mam się do kogo z tym zwrócić. Nie chciałbym popełnić błędów przy wykańczaniu zdając się na wyczucie jednego majstra i wyrzucić kaski (której i tak nie mam za wiele na niepraktyczne i szkaradne rozwiązania. Interesuje mnie głównie łazienka i kuchnia Proszę więc o wszelkie rady; jak urządzić stylowe i funkcjonalne mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.10.2017 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Zasadniczo projektantów wnętrz pisuje tu niewielu i z reguły nie udzielają rad za darmo.To mieszkanie tylko dla jednej osoby?Warto wyburzyć ścianę między salonem a holem, by móc swobodnie operować na wózku przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 26.10.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 może ten poradnik pomoże :http://www.integracja.org/wp-content/uploads/2014/05/projektowanieBB21.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungYedi 26.10.2017 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Nie chodzi mi tylko o samo projektowanie, interesują mnie też produkty, które mogłyby trochę mi ułatwić życie. Być może też jakieś fajne sklepy z takimi produktami i racjonalnymi cenami, ale też i w dobrej jakości. Może ktoś kto jest na wozie już przez to przechodził i coś by poradził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts