coachu13 05.11.2017 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Hej,Jest na to jakiś sposób ?Bo mi niszczą styropian. Może jakaś chemia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esteta 2 05.11.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Też miałem ten problem. Poradzono mi zaciągnąć ten styropian klejem. Nic to nie pomogło, nawet wróble dają sobie z tym radę. Pozostaje położyć warstwę zbrojoną z siatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.11.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 biedne ptaki , mają coraz mniej miejsc żeby się gnieździć ...dom zabezpiecz , ale powieś też gdzieś jakieś budki lęgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 05.11.2017 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Jeśli w pobliżu jest las lub park, to nie ma zmiłuj. Dwa domy w sąsiedztwie maja ocieplone elewacje styropianem. Dzięciołek przylatuje, robi rozpoznawcze puk-puk, odgłos jest głuchy czyli SĄ ROBACZKI, BEDZIE ŻAREŁKO! Czerwone czy pomarańczowe markowe siatki przepisowo zatopione NIC nie pomogą. Wydziabie otwór 6cm na 6cm na wysokości drugiego piętra, w który sąsiad po przystawieniu drabiny wlewa kilka litrów pianki. Bo dzięciołek w grubości styropianu zaordynował sobie labiryncik. I co z tego że elewacja ujęta w polisie? Żadne siatki odstraszające, żadne szeleszczące reklamówki na rynnie ani elektroniczne odstraszacze nie pomagają. Pozostaje elewacja w piegi. Czyli jak mi kiedyś odpowiedział Adam Wajrak zapytany w temacie kuny metodycznie rozwalającej izolację na strychu "Nie może pan polubić?" Edytowane 6 Listopada 2017 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts