nomorela 07.11.2017 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) Hej, mam do was pytanie. Jestem aktualnie podczas sprawy o dopłatę do odszkodowania, którą prowadzi za mnie pewna firma niezależna, ale bardzo potrzebuję auta, które bezczynnie stoi rozbite. Znalazłam teraz w necie tę https://automobilis.pl/odszkodowania/odszkodowanie-z-oc-sprawcy/samochod-zastepczy-z-oc-sprawcy/ firmę, która oferuje auto zastępcze na czas trwania sprawy i chciałabym ją wynająć rezygnując z usług poprzedniej. Czy mogę tak zrobić? Edytowane 12 Listopada 2017 przez nomorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.11.2017 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 O auto zastępcze pytasz na forum budowlanym?Ban się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.11.2017 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Warto było wziąść opcję ubezpieczenia z autem zastępczym. Najtańsza opcja jest droga w razie potrzeby:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts