Watton96 11.11.2017 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Jestem zmuszona mieć lodowke w zabudowie szer. 60 cm i tuz obok w zabudowie w slupku piekarnik i nad nim mikrofale. Czy jest to technicznie dozwolone/wlasciwe zeby zimna lodowka sąsiadowala z goracym piekarnikiem ? Czy nic sie nie bedzie wowczas dzialo z lodowka? Nie mogę zrobic nawet 10 cm przerwy miedzy lodowka a piekarnikiem, poniewaz zaraz za piekarnkiem beda drzwi do spiżarki a za tym narozne okno wiec nic sie nie da przesunac. Bardzo prosze o rady tych ktorzy tak maja jak rowniez wszelkich znawcow tematu : ) Dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.11.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Należy zastosować jak najbliżej piekarnika maty termoizolacyjne są dostępne więc nie będzie dla szkody dla lodówki.Znam takie przypadki i z powodzeniem ludzie stosują takie do ocieplania poddaszy. Nie trzeba kupować całej rolki a tylko jej część...niekiedy markety budowlane sprzedają odcinki.Dobra jest folia Onduterm 15SP nazwę muszę podać ale nie jest to reklama albo coś z ich produktów co sprosta Twojemu problemowi w 100%.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 09.12.2019 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Jestem zmuszona mieć lodowke w zabudowie szer. 60 cm i tuz obok w zabudowie w slupku piekarnik i nad nim mikrofale. Czy jest to technicznie dozwolone/wlasciwe zeby zimna lodowka sąsiadowala z goracym piekarnikiem ? I jak po tych 2 latach? Takie połączenie się sprawdziło? Może jeszcze ktoś ma coś ciekawego do dodania w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts