newyork 12.11.2017 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Składałem kabinę prysznicową i jednym z elementów jaki znalazłem w pudle z syfonem był ten plastikowy ... no właśnie co to jest? Spełnia to jakąś funkcję? Kubek na pinezki? ps. nie jestem typowym fachowcem,a majsterkowiczem,dlatego nie na wszystkim się znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.11.2017 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Raczej kubek na włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 12.11.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 jeśli to jest z kompletu , a nie coś co znalazło się przypadkiem w kartonie , to jest to osadnik lub w zależności od budowy syfonu grzybek który zabezpiecza przed wydostawaniem się zapachów z kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 12.11.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ja myślę nawet, że jest to kluczowy element ów syfonu ... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
newyork 12.11.2017 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Teraz już wiem czemu miałem w łazience jak w oborze Myślałem,że to źle poprowadzona harmonijka syfonu powodowała przedostawanie się zapachów. Włożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts