cob_ra 12.11.2017 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Jak w temacie, jesteśmy w trakcie zabawy z podjazdem. Podjazd ma ok 35m długości, dzieli się na 2 cześci, podjazd pod garaż i chodnik-łączą sie ze sobą po około 6 metrach i idą razem do bramu. Szerokość średnia to ok 6m. Plan mam taki, aby było uruchamiane czujkami ruchu przy furtce i przy domu. Ale nie mam pojęcia w jakich odległościach od siebie planować słupki. Na początku myślałem o jednym rzędzie, ale czy nie ładniej i praktyczniej byłoby dać po obu stronach podjazdu? Lampa stojąca ogrodowa 20W E27 230V IP44 58cm CUBE SU-MA. Taka wstępnie planujemy lampę w to żarówka led 2-3W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.11.2017 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Pamiętaj, żeby sobie lampami nie ograniczyć zbytnio "manewrowości" na podjeździe - jeśli ma to być oświetlenie jedynie rozpraszające mroki, to dałbym z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 może lepiej dwie latarnie masztowe zamiast kilku niewysokich lamp?Oświetli ci duży obszar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 12.11.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Tzn wpadłem na taki pomysł, ale żona zdecydowanie nie chce. Tak mniej więcej wyglądać bedzie podjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 13.11.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Lampy, które wybraes maja plastikowy klosz. Takie klosze dosc szybko żółkną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 13.11.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Kup kilka ledów połóż je na ziemi czy na jakichś cegłach i idź w nocy mając te ledy świecące, a potem jak dojdziesz do domu to powiedz żonie że to do dupy. Wszelkie słupki dają efekt wizualny w dzień i z zewnątrz jak się patrzy ale jak ktoś ma to użytkować to nie dość że nic swiatła nie dają to z bliska oslepiają, a nikt pieszo z latarka raczej nie chodzi. Dyzo lepiej jest normalną latarnię wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts