MarkusAurelius 13.11.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 (edytowane) Dzień dobry, jestem nowym użytkownikiem forum i chciałabym bardzo serdecznie poprosić o pomoc w ergonomicznym i racjonalnym wykorzystaniu 33,88m2, które mam do dyspozycji w moim nowym mieszkaniu. Obecnie jest to kawalerka z jednym pokojem, kuchnią i łazienką, a zastanawiam się nad dwoma pokojami z aneksem kuchennym. Nadmieniam, że do tej pory nie mieszkałam w mieszkaniu z otwartą kuchnią i nie wiem, czy jest to dobry pomysł. z góry dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam MarkusAurelius Edytowane 14 Listopada 2017 przez MarkusAurelius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeo3 13.11.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Nie widać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 13.11.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mieszkam akurat w takim małym mieszkaniu. Było przerabiane zgodnie z moim projektem. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?272476-Dziennik-Budowy-PIERWSZE-MIESZKANIE-architektki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 obrazek jest mikroskopijny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarkusAurelius 14.11.2017 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 mam problem ze wstawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 problem z przestawianiem kuchni polega na podpięciu jej do wentylacji i kanalizy. Musiałbyś mieć kuchnię przechodnią w korytarzu, jeśli instalacji kanalizacyjnej nie da się ukryć w posadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 17.11.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Jest to możliwe jeżeli dało by radę podpiąć się pod pion sąsiada i przenieść kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarkusAurelius 17.11.2017 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Serdecznie dziękuję za pomysł. Pokrywa się mniej więcej z moją koncepcją. Zastanawiam się, czy jeszcze nie spróbować przesunąć ściankę działową między nowo powstałą sypialnią, a salonem, ale czy salon nie będzie za mały? Czy w łazience wstawić prysznic i szafkę, czy lepiej wannę z natryskiem? pozdrawiam Markus Aurelius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts