maciej2203 14.11.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witam mam pytanie. Zakupiłem w Leroy Merlin panele z firmy VOX które miały imitować deskę białą trzymetrową i mimo tego że dowiedziałem się zanim ja kupiłem że są w macie to przyjechały do mnie w połysku. Mieszkam za granicą i oddanie takiej ilości z powrotem do Polski jest dość skomplikowane stąd moje pytanie co uważacie o suficie białym połysku. Jak to się zachowuje podczas codziennego użytkowania. Miałyby one być w salonie i jadalni kształt litery l okna mam od północy i południa wszystkie ściany będą białe i dodatki będą szaro-czarne. Salon z jadalnią mają około 40 M2. Żona mówi że może to fajnie nowocześnie wyglądać Ja myślę że może to wyglądać kiczowato że panele ścienne błyszczące będą na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 tak wygląda błyszczący sufit ale jednolity: A dlaczego na suficie miała być ta sztuczna deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 11.12.2017 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Nie podoba mi się ten efekt. Szczególnie w połączeniu z połyskującymi meblami i sprzętem AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 10.01.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Błyszczące panele na suficie są na tyle nietypowym rozwiązaniem, że wymagają jakiejś kontynuacji -pomysłu. Radzimy dobrze przemyśleć decyzję o ich instalacji. Może klasyczne rozwiązanie -dobra farba do sufitów będzie lepszą opcją?https://www.sniezka.pl/porady-techniczne/rodzaje-farb-do-sufitow-doradzamy-ktora-wybrac Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts