Pawelw2017 14.11.2017 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Witam serdecznie, Poszukuje 4 metrowej bramy przesuwnej oraz furtki w fajnym designie. Czy ktoś może polecić dobrego producenta? Jaką automatykę polecilibyście? Mój budżet to 18.000 PLN. Dodatkowo w tej cenie muszę zmieścić ok 35 metrów paneli. Z góry dziękuje za sugestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 15.11.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 U nas z takim budżetem to udaję się do kowala. Kraków niestety trochę odbiega więc może coś Wiśniowskiego. Widziałem...... solidnie wykonane i można wybierać różne wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 16.11.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Moi znajomi brali dwa lat temu bramę od dużego producenta. Nazwy nie podam aby nie robić reklamy. Po tych 2-ch latach zepsuła się. Producent ma gdzieś bo on sprzedał to komuś,ten ktoś to montował,monter nie pracuje i taka to spychologia. Do tej bramy żadna firma nie chce przyjechać bo mówią ,,idź Pan tam gdzie kupiłeś" . Wydali coś koło 10 tysięcy i teraz muszą coś z tym zrobić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 19.11.2017 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Pawełw2017, policz koszty bramy, napędu i montażu, to może zmieścisz w 18 tys., ale całość prac z panelami i osadzeniem ich - tu w 18 tys. może być trudno, jeśli zależy Ci na dobrej bramie. Weź też pod uwagę niemałe koszty fundamentu, wykop, zbrojenie etc. U mnie Wiśniowski odpadł, bo nie byli w stanie zrobić bramy z jednym zawiasem (mam bramę skrzydłową i napęd podziemny), ale design mają bardzo ładny i jakość też. Wzięłam innego producenta, bardzo solidna stal, ale w estetyce nie taki dobrze jak u Wiśniowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts