Busters 17.11.2017 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Chcialem zmienic taryfe na G12, gdzie najlepiej podpisac umowe? Z tauronem czy szukac jakiegos posrednika? Mozna teraz trafic na jakas promocje czy to niewarte zachodu? Moze jest ktos w temacie, bo zanim ja to znajde to minie rok.. Miejscowosc: Okolice Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.11.2017 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Fortum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 17.11.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Z tauronem czy szukac jakiegos posrednika? Mozna teraz trafic na jakas promocje czy to niewarte zachodu? Uważasz, że jakikolwiek pośrednik działa charytatywnie? Nawet jeśli kusi atrakcyjnymi promocjami, to per saldo musi mieć z tego zysk. Na który Ty się złożysz. Najlepsza opcja to kupować energię od tego samego podmiotu, który ją dostarcza, bez pośredników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.11.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Najlepsza opcja to kupować energię od tego samego podmiotu, który ją dostarcza, bez pośredników. Kupowanie u swojego operatora to loteryjka - zazwyczaj da się prąd kupić sporo taniej (chyba, że ktoś ma szczęście akurat mieszkać na "właściwym" terenie). Zazwyczaj opłaci się wziąć innego sprzedawcę energii. Fortum przez pół roku "sprzedaje" prąd za darmo w taniej strefie G12 przez pół roku od podpisania umowy. A potem też ma nie drożej, niż obecny operator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 17.11.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Uważasz, że jakikolwiek pośrednik działa charytatywnie? Nawet jeśli kusi atrakcyjnymi promocjami, to per saldo musi mieć z tego zysk. Na który Ty się złożysz. Najlepsza opcja to kupować energię od tego samego podmiotu, który ją dostarcza, bez pośredników. Uwazam, ze sa rozni sprzedawcy i mozna wybrac tego najtanszego. Czego nie zrozumiales? Chyba logiczne, ze posrednik rowniez musi zarobic. Dla przykladu Kaizen podal fortum i powiedzial co atrakcyjnego oferuja. Zawsze mozna porownac ich oferte z tauronem. Mam ogrzewanie na prad i zawsze mozna cos zyskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 17.11.2017 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Czego nie zrozumiales? Chyba logiczne, ze posrednik rowniez musi zarobic.. Więc rób jak uważasz i nie zawracaj głowy. Wspomniany post - wypisz wymaluj reklama. Szkoda że prądu nie sprzedaje biedronka bo by świeżaki rozdawała za kilowatogodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 17.11.2017 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Zgrywasz madrale, a nawet pytania nie zrozumiales. Nie smiec mojego tematu jak nie masz nic konstruktywnego do dodania. Nie interesuje mnie gdzie robisz zakupy wiec reklamuj sie gdzie indziej. Kaizen - dzieki, rozmawialem z fortum promocja dosc ciekawa i mozesz po 6 miesiacach zrezygnowac z umowy, wiec nie jestes w zaden sposob uwiazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 17.11.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dokładnie jak Kaizen pisze. Fortum i 2 taryfa za free O promocji Fortum: http://www.jakoszczedzic.pl/2017/08/darmowy-prad-przez-10-godzin-dziennie-fortum-darmowe-godziny.html Kalkulator na stronie Urzędu Regulacji Energetyki: https://ure.gov.pl/ftp/ure-kalkulator/ure/formularz_kalkulator_html.php Grupowe zakupy prądu (nie wnikałem jeszcze w szczegóły bo korzystam obecnie z promocji Fortum: https://www.ogarniamprad.pl Nikt Ci nie broni po okresie promocji zmienić operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.11.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Kaizen - dzieki, rozmawialem z fortum promocja dosc ciekawa i mozesz po 6 miesiacach zrezygnowac z umowy, wiec nie jestes w zaden sposob uwiazany. Pamiętaj, że zostają opłaty za dystrybucję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 17.11.2017 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tak tak jestem swiadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts