Jinikao 18.11.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Co byście w tym projekcie zmienili? salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Pod telewizorem nie wolicie zamykanych szafek? Chociażby na DVD czy dekoder?Bo teraz jest tylko dekoracyjny panel. Gdzie trzymacie drewno do kominka? jak jest odległość stołu od ściany?jaka jest szerokość przejścia między stołem a kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 18.11.2017 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Pod telewizorem nie wolicie zamykanych szafek? Chociażby na DVD czy dekoder? Bo teraz jest tylko dekoracyjny panel. Gdzie trzymacie drewno do kominka? jak jest odległość stołu od ściany? jaka jest szerokość przejścia między stołem a kominkiem? ten panel to właśnie poukladane drewno:P z tym stolem musze pokombinowac jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 (edytowane) myslałam, że to panele w tym stylu: Nie przesadziłaś trochę z tą ilością drewna? Edytowane 19 Listopada 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajzega 19.11.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Co byście w tym projekcie zmienili? salon [ATTACH=CONFIG]401243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401247[/ATTACH] ja bym jeszcze przemyślała oświetlenie, tzn. na pewno dodałabym więcej źródeł światła, lampy boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 21.11.2017 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Wnętrze wygląda dosc funkcjonalnie. Oświetlenie jest tam niedostateczne - będzie ciemno. Lampa nad stołem jest OK, ale oprócz niej powinny być około 3 punkty świetlne a jest jeden. Ta część z drzwiami weściowymi - i chyba łazienkowymi? to bedzie troche zmarnowana przestrzeń bo raczej to bedzie pełnić rolę korytarza - warto tam wstawić szafę. Do kuchni zmniejszyłbym szerokość przejścia a na górze wykonałbym nadproże - cel to ograniczenie przepływania zapachów z kuchni na salon. Stół jednak nie bedzie mógł stać tak blisko sciany - trzeba zachowac około 1m odstępu aby ustawić krzesła. Realne ustawienie mogłoby byc takie ze stł stałby w odwrotnej płąszczyźnie i odpowiednio krzesłą. Oczywiście usunałbym kominek jako urządzenie kosztowne, śmiecące i nieprzydatne Edytowane 21 Listopada 2017 przez Adam626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts