stefan3000 19.11.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 (edytowane) Witam, Jaki jest czas oczekiwania na odbiór od złożenia wniosku o zakończeniu budowy do INB? Edytowane 26 Listopada 2017 przez stefan3000 błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.11.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Witam, Mam takie pytanie - zakupiłem mieszkanie oddewelopera. Zostały już ponoć przeprowadzone wszystkie odbiory, pozostał tylko Nadzór Budowlany. Jak to faktycznie wygląda? Tzn. jaki jest czas oczekiwania na odbiór od złożenia wniosku o zakończeniu budowy do INB? Mają 21 dni na całą procedurę, czy niestety to tylko teoria? 14 dni od złożenia następuje uprawomocnienie chyba, że ktoś z nadzoru wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 19.11.2017 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 14 dni, z nadzoru w domkach jednorodzinnych nikt nie wpada chyba że ktoś z życzliwych sąsiadów zgłosi.Tak jak było u kumpla sąsiadka zgłosiła bo ekipa która mu wykonywała gwizdała na córkę.Pozdrawiam życzliwych sąsiadów:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 19.11.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Witam, Mam takie pytanie - zakupiłem mieszkanie oddewelopera. Zostały już ponoć przeprowadzone wszystkie odbiory, pozostał tylko Nadzór Budowlany. Jak to faktycznie wygląda? Tzn. jaki jest czas oczekiwania na odbiór od złożenia wniosku o zakończeniu budowy do INB? Mają 21 dni na całą procedurę, czy niestety to tylko teoria? Dla mnie jakaś ściema ... Jak wykonane odbiory , badania to czemu nie zgłoszony odbiór i tym samym zgoda na zamieszkanie ??? Czegoś się deweloper bał ??? Ja kupowałem kilka lat temu dom od dewelopera. Były badania , były odbioru , było zgłoszone do nadzoru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2017 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 kupiłeś mieszkanie - a co zrobisz, jak się okaże, że NB domu nie odbierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts