Kaizen 13.07.2019 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 No, chyba, ze piszą w dziedzinach mi zupełnie obcych. Filmik mój i SciFuna widziałeś? Cytat z wikipedii o promieniowaniu cieplnym: "Każde ciało o temperaturze większej od zera bezwzględnego emituje promieniowanie cieplne (zobacz ciało doskonale czarne). " Masz rację co do zmiany zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.07.2019 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 Filmik mój i SciFuna widziałeś? .widziałem i jedyny wniosek jaki mi się nasuwa to taki, ze nie masz w tej materii żadnego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.07.2019 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 No i nic ! nadal nie wiem, czy ta podczerwień grzeje pod panelami czy nie. Chyba kupie kawałek takiej foli w łożę u siebie w mieszkaniu. Jak będzie grzało to wam napiszę grzeje, grzeje, ale w stopniu w jakim pozwolą panele i podkład pod nie, drewno inaczej, panele laminowane inaczej, grubsze mniej, cieńsze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.07.2019 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2019 widziałem i jedyny wniosek jaki mi się nasuwa to taki, ze nie masz w tej materii żadnego pojęcia. No, jak widzisz na nich, że szyba przepuszcza promieniowanie cieplne to czas na okulistę. Ale przy takiej wadzie może być za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakwiatkowska 16.06.2020 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 przy takich rozwiązaniach warto pomyśleć o fotowoltaice i płacić tylko opłaty stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts