jestemwolny 21.11.2017 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, za miesiąc odbieram swoje mieszkanie z dość pokaźnym salonem wielkości kawalerki i przyznam, że przytłacza mnie ogrom możliwości. Myślałem nad wyspą nawet przy aneksie ale sam nie wiem jak z wykonaniem tego itd. Salon jest mocno przeszklony, od góry do dołu wiec mimo kierunku na wschód powinien być mocno doświetlony. Oświetlenie też nie wiem jak najlepiej dobrać? Jak najlepiej zaprojektowac taka przestrzeń? Edytowane 21 Listopada 2017 przez jestemwolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 22.11.2017 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 1. Zlikwidowałabym ścianami działowymi sytuacje, gdzie z drzwi wejściowych wchodzi się prosto, od razu do salonu. 2. Zadbałabym o więcej miejsc na przechowywanie. 3. Stół w kuchni to jednocześnie stół kawowy z funkcją stołu jadalnianego- są takie ale drogie. 4. różowe to szafy 5. w salonie niebieskie to łóżko z funkcja spania i ławostół 6. naprzeciwko spania w salonie komoda a nad nią telewizor Mój rysunek jest bez zachowania proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jestemwolny 22.11.2017 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Super pomysł z szafa na wejściu ale gniazdko na TV mam w miejscu gdzie umiejscowiłeś łóżko, ja myślałem nad narożnikiem bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.11.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 22.11.2017 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 22.11.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Skoro okno jest od góry do dołu to nie wiem czy warto tak blisko okna stawiać meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.11.2017 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 nie spędzałoby mi to snu z powiek:http://www.e-mieszkanie.pl/i/gallery/4796/0_9fa897d0af3bd5cb3928dc6ed53f13b1ff3dd0eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 23.11.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Wszystko zależy od tego co i kto jest za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 jak blisko jest drugi blok, to niezależnie od odległości mebli od okna i tak przez większość dnia okno będzie zasłonięte dla ochrony prywatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jestemwolny 03.12.2017 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Dzięki wszystkim za sugestie! Widok jest umiarkowanie fajny ale na pewno chce dużo fotosyntezować mimo wszystko przy oknie Zastanawiam sie czy istnieje jakies sensowne ustawienie aby ulozyc plytki przy aneksie nie tworzac przy tym jakiejs dziwnej struktury łącząc ją z panelami? Nie potrafie wydzielić przestrzeni o minimalnej ilości boków z płytek. Chyba ze macie jakies pozytywne doswiadczenia z panelami przy aneksie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Zarówno w moim jak i aniki wersji nie ma problemu z układem płytek.Musiałbyś pokazać jak chcesz ustawić meble, skoro widzisz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jestemwolny 04.12.2017 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Rozumiem ze mówimy o czyms takim? Tylko czy takie polaczenie paneli + plytek nie jest troche ryzykowne? Dziwne linie to tworzy. Macie jakies doświadczenia z panelami z leroya? Czy takie za 80 zł dadzą radę? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.12.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Przecież można zrobić tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts