kawal 27.11.2017 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 witam , mam mały dylemat z narzeczoną jak rozmieścić sofę w salonie żeby było funkcjonalnie . Chciałbym zeby w salonie była imitacja kominka pod tv z drugiej strony sofa z małą ławą no i jeszcze chciałbym gdzies zmiescic stół . Wrzuciłem zdjecia dwoch pomysłów , moze ktos bedzie miał lepszy pomysł jakby to ułozyc zeby było dobrze równiez wrzuciłem zdjecia jak kuchnia bedzie wygladała z wyspą , niestety nie pamietam teraz wymiaru wyspy . I jeszcze mam drugą prośbę co do przedpokoju bo to wszystko jest połaczone i moje pytanie jest takie w ktorym miejscu by najbardziej pasowało duze lustro ? Bo myśle ze na przeciwko wejsca dałbym duzy zegar z wieszakami , po prawej lustro a po lewej jakas szafke . Co wy na to ? Prosze o pomoc i rady , z góry dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 27.11.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawal 27.11.2017 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 anika1003 - dziekuje ale sypialni raczej nie bede zmieniał . a co do salonu to wyspa jest dłuższa i sa dwa miejsca do siedzenia na hokery takze tam stoł raczej by nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.11.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 to zmień wyspę. http://kuchniemoderna.pl/wp-content/uploads/2016/05/mala-kuchnia-zobaczcie-najciekawsze-11.jpg http://i.dobrzemieszkaj.pl/i/16/33/28/r3/1920/kuchnia-z-wyspa-czy-ze-stolem-wybierz-12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawal 28.11.2017 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 a moze ma ktos jeszcze jakis inny pomysł , zeby nie zmieniac wyspy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.11.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Wyspa jest nieproporcjonalnie wielka do całości pomiesczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matusiakjanek 01.12.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 może i jest, ale wytłumacz to kobiecie:) Moja od zawsze marzyła o wyspie i w całym ogarnianiu mieszkania to jest główny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.12.2017 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 To będzie miała wyspę, bez stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts