n0m4d 27.11.2017 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Witam. Chciałem udokumentować budowę domu w postaci filmu poklatkowego lub zapisu wideo. Po głowie chodzi mi patent z kamerką która obsługuje karty sd, do tego jakis panel słoneczny i akumulator. druga opcja to sąsiad, zamontowanie u niego kamery ip, podłaczenie jej do internetu i robienie zdjęć lub nagrywanie video zdalnie z zagranicy. Ktoś przerabiał taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 27.11.2017 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 27.11.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 kolega Myjk coś takiego robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
n0m4d 27.11.2017 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 no coś takiego chcę zrobić ale tak żeby to ustawić i zostawić na miesiąc, bo mnie na miejscu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts