RJedrzejczyk 29.11.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 W marcu 2018 ruszam z budową mojego domu i chciałbym się pochwalić budową na forum. Słyszałem też jakiś czas temu, że istnieje coś takiego jak elektroniczny dziennik budowy, który działa bezproblemowo na smartfonach. Ktoś wie co to dokładnie za program czy aplikacja? Darmowa czy płatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 29.11.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Nie lepiej założyć dziennik budowy i tam chwalić się swoją budową? Ja prowadzę takie tabelki w excel'u dla siebie z kosztami które poniosłem.Szkoda byłoby mi kasy na płatną aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 29.11.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 A jaki masz cel? Pomyśl czy możesz jakoś na tym zarobić.Od 4 lat z nawiązką ogrzewam dom blogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RJedrzejczyk 05.12.2017 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Do gorbag: - bloga chcę uruchomić, profil na fb i instagramie też, Do tkaczor123 - aplikację już znalazłem, jest na szczęście darmowa a pod względem elektronicznego dziennika budowy - jest wszystko co potrzebuję , - wygooglaj Mobidom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk_Tokarek 12.08.2019 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Hej, jeśli chcesz w łatwy sposób dodawać zdjęcia z postępu prac oraz informacje o utrudnieniach czy też o stanie pracowników to zdecydowanie wystarczy aplikacja Elektroniczny Dziennik Budowy. Cały raport dzienny możesz zapisać jako plik PDF i wysłać go mailem lub zapisać w chmurze. https://dziennik-budowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts