rossses 02.12.2017 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 witam, niestety zmuszeni zostaliśmy sprzedać nasz wymarzony dom. No życie... trudno. Ale... znajomi polecili nam właśnie biuro nieruchomości Freedom bo oni nie dość ze naprawdę szybko sprzedali i to bez żadnych problemów. Wszytko miło, sympatycznie. a teraz okazuje sie ze im dalej w las tym wiecej drzew i na chwile obecna wychodzi na to ze pani miala suuper farta ze to sprzedala. Teraz u nas od jakiegoś zaczęły się schody. Dodam tylko ze umowa z biurem jest na wyłączność i sami w obecnej sytuacji nie możemy sprzedawać. A WY jakie macie doświadczenia jako kupujacy, sprzedający z udziałem freedom?Kto płacił prowizje? i jesli to nie tajemnica to jaka? Jak szybko udało się Wam dopiąć wszystko? czekam z niecierpliwościa na wiadomości:) pozdrawiam-rossses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.12.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Kto co płaci wynika z umowy i dowiedz się w firmie.Firmy nie znam.Sprzedaje się nieruchomość i ta nieruchomość jest kupowana.Jak jest dobra to w się sprzeda.To ludzie szukają nieruchomości a nie firma szuka ludzi.Raz uda się a raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolenesun 18.02.2019 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Dom miałam w miejscowości blisko Wrocławia i zdecydowałam się sprzedać za pośrednictwem firmy bardzo się sprawdziła. Prowizja niezbyt wysoka, a cała procedura bardzo sprawna. Dopiąć się udało wszystko w dwa miesiące... Edytowane 18 Lutego 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.02.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Umowa na wyłączność jest dobra tylko w jednym przypadku: Gdy jesteś właścicielem firmy obrotu nieruchomościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts