ravenland 04.12.2017 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Witam, Parę miesięcy temu zrobiłem siłownię w murowanym garażu wolnostojącym za domem, całkowicie nieogrzewanym. Wiadomo jaka teraz temperatura panuje na dworze. Początkowo ćwiczyłem w takich warunkach, ale efekt tego był taki, że szybko załapałem się na L4. Myślę więc teraz nad zastosowaniem jakiegoś ogrzewania. I tutaj pytanie: które najlepiej sprawdzi się do takiego garażu? Przebywać tam zamierzam tylko na czas ćwiczeń, czyli 4 dni w tygodniu po ok 2h-> 8h tygodniowo, max 32h miesięcznie. Co będzie najlepszym rozwiązaniem? Piecyki gazowe i naftowe odpadają ze względu na brak wentylacji, koza- tutaj znowu więcej czasu spędziłbym na rozpalaniu niż samym ćwiczeniu + konieczność wywalenia otworu w ścianie. Może po prostu zainwestować w zwykły grzejnik elektryczny 2000W za ok 200 zł? Przy tak małej ilości spędzonego tam czasu, nie byłoby to chyba bardzo kosztowne? Czekam na Wasze opinie. Dzięki! Jeszcze wymiary garażu: długość 9m, szerokość 3.5m wysokość 2.5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byq84 30.01.2024 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia chyba najszybciej i najlepiej klimatyzator, latem schłodzisz też garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juan 30.01.2024 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia Autor chyba już zamarzł w tym garażu, potem wysechł i tak siedem razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts