piotraudi 18.12.2017 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 W takim razie koledzy oświecenie mnie w jaki sposób można wykopać studnie w piasku który dodatkowo Wypycha woda gruntowa nie używając iglofiltrow i nie pamiętam jak to się nazywa fachowo szyn wbijanych w ziemię które tworzą sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.12.2017 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 W takim razie koledzy oświecenie mnie w jaki sposób można wykopać studnie w piasku który dodatkowo Wypycha woda gruntowa nie używając iglofiltrow i nie pamiętam jak to się nazywa fachowo szyn wbijanych w ziemię które tworzą sciane Ta "szyna" jak piszesz, nosi nazwę pal larsena. Moje wnuki to wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotraudi 18.12.2017 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 No to niech wiedzą nie o to się pytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 19.12.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 ^^jak tak lubisz się zachowywać to radź sobie sam, może kiedyś Ci sie uda wykopać studnię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotraudi 19.12.2017 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 A jak będę się dalej tak zachowywał to nie powiecie mi jak sunie zbudować? Przecież sami nie macie o tym pojęcia hahahah. Więc jak mam się zachowywać skoro na proste pytanie nie potraficie odpowiedzieć tylko wypisuje swoje gówno warte wykłady spójrzcie na swoje pożal się boze posty jedynie kolega Gnago odpisał sensownie na proste pytanie więc kto się zachowuje nie odpowiednie? Pozatym już sobie poradziłem dzięki pomocy na innym forum. Także już przestańcie się produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 19.12.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Nibys z trojmiasta a sloma z butow wystaje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotraudi 19.12.2017 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Jakie wasze rady taka moja odpowiedź i nie ma sensu tego ciągnąć więc zamykam post w którym niczego sensownego nie uslyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts