Marla90 12.12.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Cześć, Piszę z wielką nadzieję na Waszą pomoc. Kupiłam 45 metrowe mieszkanie, składające się z małej kuchni, 2 pokoi, i malutkiej łazienki. Chciałabym wyburzyć scianę między pokojem a kuchnią zeby uzyskać wrażenie większej przestrzeni - jednak nie do końca wiem jak zaplanować układ w salonie z aneksem (potrzebuję tu zmieścić część wypoczynkową z widokiem na telewizor: kanapę, fotel, stoliczek kawowy) oraz spory stół składany - po rozłożeniu mieszczący 10 os. Szczególną bolączką tego mieszkania jest mało miejsca na przechowywanie. w sypialni myślę o narożnej szafie na ścianie przy wejściu, dalej łóżko. Kolejna szafa przy wejściu - planuję przedłużyć ścianę o aktualne wejście do kuchni i tam wstawić szafę 'od drzwi', jednak to nadal za mało miejsca na przechowywanie... Pomóżcie bo niedługo będę musiała zgodzić się z pomysłem męża i wstawić szafę do 'salonu'. HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2017 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 jak duży jest stół przed złożeniem?Bo do rozkładania możesz np. wynieść fotel z pokoju, by było więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marla90 12.12.2017 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Cześć Elfir, dziękuję z odpowiedź! Nie mam jeszcze stołu, ale przed rozłożeniem powinien spokojnie mieścić 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2017 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 To nie rozumiem idei wstawiania stołu na 10 osób to małego mieszkanka. Taki stół musiałby mieć po rozłożeniu 3 m długości. (zakładając po 60 cm miejsca na osobę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts