joan 11.09.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ktoś gustowi w d... włazi i to ze śpiewem na ustach... Pragnienie... pragnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 czasami odnoszę wrażenie ze guścik i ns to ta sama osoba, podobny styl wypowiedzi To ja http://images21.fotosik.pl/413/e67fcaeb1e5f6c31m.jpg a to Q http://images21.fotosik.pl/413/5b587ebcaf5f3a5am.jpg jeżeli to zauważysz to ja łysieje inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 podobno nie powinno się karmić trolli, ale czasem trudno jest się powstrzymać a to dlaczego?Ze karmią sie sami?Naiwnością ludzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 dlatego że to do niczego zwykle nie prowadzi... troll pozostanie trollem na wieki wieków i koniec - taka to już trollowa natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tyle postów na temat jednego forumowicza i o to chodzi (bynajmniej nie mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 dlatego że to do niczego zwykle nie prowadzi... troll pozostanie trollem na wieki wieków i koniec - taka to już trollowa natura A ja znam inna definicje......trolle są kamiennymi istotami (forma życia oparta na krzemie), najdłużej zamieszkującymi Dysk. Przystosowane są do życia w niskich temperaturach – w cieple ich krzemowe mózgi tracą zdolność nadprzewodnictwa, więc zaczynają bardzo powoli myśleć. Z tego powodu są, mimo swej siły, lekceważone przez ludzi. Podobnie jak u krasnoludów, ich naturalnym środowiskiem są góry, co jest przyczyną wzajemnej nienawiści rasowej. W górach trolle tradycyjnie zajmowały się siedzeniem pod mostami i czyhaniem na nieuważnego podróżnego, obecnie zajęcie to jest rzadko spotykane z powodu emigracji trolli na tereny zamieszkanych przez ludzi. Jako kamienne stworzenia jedzą kamienie i ignorują rośliny (dla trolli wszystkie rośliny to jedno i to samo – mają tylko jedno słowo opisujące rośliny) jako rzeczy niejadalne. Większość zwyczajów (także zaloty) ma bardzo bliski związek z biciem się kamieniami po głowach. Gdy troll zaczyna "filozofować" i coraz bardziej rozmyślać nad sensem istnienia, zmienia się w kamień na zawsze. nie wiem co na to Q? ja juz byłem tak różnorodnie nazywany ,że troll z ust takich to nie zniewaga.Nie takie osąąbistosci mię nazywały jeszcze ładniej. http://images28.fotosik.pl/79/73a0c914003a88e4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a czemu tak spersonalizowałeś moją wypowiedź a propos trolla? nie była skierowana do Ciebie personalnie ani nie była o Tobie... ja znam inną definicję trolla, ale chyba nie o definicję tutaj chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tyle postów na temat jednego forumowicza i o to chodzi (bynajmniej nie mnie ) czyli znowu :pragnienie PS proszę o równie ciekawe dychotomie /2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tyle postów na temat jednego forumowicza i o to chodzi (bynajmniej nie mnie ) Wybacz mi moje spostrzeżenie.Pisać-źle,nie pisać jeszcze gorzej.Ten zły ten niedobry .Hipokryta,psychol,baran i co jeszcze? Wklej swoją fotkę to i sie wypowiem. ....bynajmniej nie mnie.... no to o co chodzi? foteczka już nie rodzinna bo sie znowu czepisz....to z zebrania Trolli http://images13.fotosik.pl/81/46d5a0111ef44aeem.jpg Znowu cię pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 11.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ktos dostal tutaj wylewu w nocy. http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_zielony.gifhttp://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_zielony.gifhttp://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_zielony.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tyle postów na temat jednego forumowicza i o to chodzi (bynajmniej nie mnie ) Sedno sprawy. DObrze ujete. Proponuje wiec juz nie ciagnac tematu. POgadamy o zdjeciach i przyjemniejszych rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 dlatego że to do niczego zwykle nie prowadzi... troll pozostanie trollem na wieki wieków i koniec - taka to już trollowa natura nie wynika z tego ,że to Q nim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 NS, obawiam się, że nie rozumiem twojego przesłania joan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 11.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tyle postów na temat jednego forumowicza i o to chodzi (bynajmniej nie mnie ) czyli znowu :pragnienie PS proszę o równie ciekawe dychotomie /2 w 1 sa dwa typy ludzi: Tacy , ktorzy jak mowia to maja. & Tacy, co sie ciagle kreca i by chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 NS, obawiam się, że nie rozumiem twojego przesłania joan Moje rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.09.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 NS, kuleczka to zdjecia juz wklejala z tego co pamietam A ty dlaczego smarujesz zolta farba po buzi. Takich zdjec nie trzeba tutaj bo nic nie wnosza. Wklej prosze fotke "normalna" sa dwa typy ludzi: Tacy , ktorzy jak mowia to maja. & Tacy, co sie ciagle kreca i by chcieli. Dobrze powiedziane. Mialem juz sie nie odzywac w tym temacie ale sie skusilem, wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 NS, obawiam się, że nie rozumiem twojego przesłania joan To proste.Nie potrzebne są twoje obawy.Nie rozumiesz i koniec.A może nie chcesz zrozumieć? specjalnie dla ciebie bo w gębach jesteśmy foteczka. http://images21.fotosik.pl/413/4e3e84bc3f2cdaf0m.jpg widzisz a ja zaczynam cię lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 11.09.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 no w sumie miały być gęby a nie tułowia z żółtymi plackami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts