Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dlatego że to do niczego zwykle nie prowadzi... ;)

troll pozostanie trollem na wieki wieków i koniec - taka to już trollowa natura

A ja znam inna definicje.

.....trolle są kamiennymi istotami (forma życia oparta na krzemie), najdłużej zamieszkującymi Dysk. Przystosowane są do życia w niskich temperaturach – w cieple ich krzemowe mózgi tracą zdolność nadprzewodnictwa, więc zaczynają bardzo powoli myśleć. Z tego powodu są, mimo swej siły, lekceważone przez ludzi. Podobnie jak u krasnoludów, ich naturalnym środowiskiem są góry, co jest przyczyną wzajemnej nienawiści rasowej.

W górach trolle tradycyjnie zajmowały się siedzeniem pod mostami i czyhaniem na nieuważnego podróżnego, obecnie zajęcie to jest rzadko spotykane z powodu emigracji trolli na tereny zamieszkanych przez ludzi. Jako kamienne stworzenia jedzą kamienie i ignorują rośliny (dla trolli wszystkie rośliny to jedno i to samo – mają tylko jedno słowo opisujące rośliny) jako rzeczy niejadalne. Większość zwyczajów (także zaloty) ma bardzo bliski związek z biciem się kamieniami po głowach. Gdy troll zaczyna "filozofować" i coraz bardziej rozmyślać nad sensem istnienia, zmienia się w kamień na zawsze.

nie wiem co na to Q? ja juz byłem tak różnorodnie nazywany ,że troll z ust takich to nie zniewaga.Nie takie osąąbistosci mię nazywały jeszcze ładniej.

http://images28.fotosik.pl/79/73a0c914003a88e4m.jpg

Tyle postów na temat jednego forumowicza :D

i o to chodzi 8) (bynajmniej nie mnie :wink: )

Wybacz mi moje spostrzeżenie.Pisać-źle,nie pisać jeszcze gorzej.Ten zły ten niedobry .Hipokryta,psychol,baran i co jeszcze?

Wklej swoją fotkę to i sie wypowiem.

....bynajmniej nie mnie....
no to o co chodzi?

foteczka już nie rodzinna bo sie znowu czepisz....to z zebrania Trolli :p :wink:

http://images13.fotosik.pl/81/46d5a0111ef44aeem.jpg

Znowu cię pozdrowię

NS, kuleczka to zdjecia juz wklejala z tego co pamietam :)

A ty dlaczego smarujesz zolta farba po buzi. Takich zdjec nie trzeba tutaj bo nic nie wnosza. Wklej prosze fotke "normalna"

sa dwa typy ludzi:

Tacy , ktorzy jak mowia to maja.8)

&

Tacy, co sie ciagle kreca i by chcieli.8)

Dobrze powiedziane. Mialem juz sie nie odzywac w tym temacie ale sie skusilem, wiadomo 8) :wink:

NS, obawiam się, że nie rozumiem twojego przesłania :D

joan :wink:

To proste.Nie potrzebne są twoje obawy.Nie rozumiesz i koniec.A może nie chcesz zrozumieć? :roll: :roll: 8)

specjalnie dla ciebie bo w gębach jesteśmy foteczka.

http://images21.fotosik.pl/413/4e3e84bc3f2cdaf0m.jpg

widzisz a ja zaczynam cię lubić :wink: