Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

Zeljka, no no no przeurocze dziewczę z Ciebie. Te nogi hmm nie jeden facet na ulicy by sie obejrzał, żebys tylko dała szansę i chodziła w spódnicach zamiast w dresie :wink:

Jeden juz dal sie nabrac. Wystarczy! :lol:

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dobra. Nie będę taka. Też sie wkleję, tym bardziej, ze sie juz w innym wątku ujawniłam. Ci co zaglądają do mojego dziennika widzieli już mojego Rysia. Obok niego to ja, wpatrzona w jakis cud miniaturyzacji w jego ręku

http://www.fuw.edu.pl/~siwiec/Pict0711_small.jpg

JoShi, fajnie Cię obaczyć na własne ślepia :D

Widzę, że miło spędzacie czas w letnie popołudnia 8)

my też tak lubiemy :wink:

A to akurat u kolegi w górach było... Niestety rzadko mamy czas na takie posiadywanki...

Zeljka :o :o :o O Rany Julek !! No nie mogę - ja to (nie wiem czemu) wyobrażałam sobie Ciebie caałkiem inaczej !! Tak dojrzale piszesz, ze myślałam,zę jesteś duużo starsza. O tym, że szczuplutka jesteś już pisałaś więc miałam w głowie prawie jakąś wysuszoną staruszkę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wyglądasz świetnie !! I te nooogi - zazdraszczam :wink: 8) :lol:

Zeljka miałam w głowie prawie jakąś wysuszoną staruszkę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:

arcobaleno, ale sie usmialam...,ale wiesz, jest w tym tez troche prawdy .., bo czasami dokladnie tak sie czuje... :roll:

anieskakusi coreczka jak z bajki wzieta! :D Nie moge sie napatrzec na te fotki.

A wiecie, że sa w sieci ludzie, którzy kradną zdjęcia dzieci i zakładaja blogi w których opisują te dzieci jako swoje i wymyślają niestworzone historie ?

:o :o :o

pierwsze słyszę :roll:

ale nie sugerujesz, że agnieszkakusi.....ten tego :lol: :wink:

Nie, absolutnie. sugeruję tylko, że może niezbyt rozważna jest w tym umieszczaniu zdjęć swojego dziecka.

równie dobrze, nie można by mieć zdjęć w albumach w internecie. Dając film do wywołania i prosząc o zgranie na płytkę, też jakiś "idiota" może pokombinować coś ze zdjęciami. Fotograf, który przychodzi do żłobka czy przedszkola robiąc dzieciom zdjęcia również....nie popadajmy w paranoje