Żelka 23.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zeljka, no no no przeurocze dziewczę z Ciebie. Te nogi hmm nie jeden facet na ulicy by sie obejrzał, żebys tylko dała szansę i chodziła w spódnicach zamiast w dresie Jeden juz dal sie nabrac. Wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No dobra. Nie będę taka. Też sie wkleję, tym bardziej, ze sie juz w innym wątku ujawniłam. Ci co zaglądają do mojego dziennika widzieli już mojego Rysia. Obok niego to ja, wpatrzona w jakis cud miniaturyzacji w jego ręku http://www.fuw.edu.pl/~siwiec/Pict0711_small.jpg JoShi, fajnie Cię obaczyć na własne ślepia Widzę, że miło spędzacie czas w letnie popołudnia my też tak lubiemy A to akurat u kolegi w górach było... Niestety rzadko mamy czas na takie posiadywanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jabłko a ja dla ciebie fotke stukowej wlepiłem , a ty nic?! Zawiodłem się Poważnie ? Z siostrą widzę. Ta po prawej to Sylwia ?? Ściemniasz o jakims ROYu więc myślałem że jajka sobie robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jabłko a ja dla ciebie fotke stukowej wlepiłem , a ty nic?! Zawiodłem się Poważnie ? Z siostrą widzę. Ta po prawej to Sylwia ?? Ściemniasz o jakims ROYu więc myślałem że jajka sobie robisz. To nie to zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zeljka O Rany Julek !! No nie mogę - ja to (nie wiem czemu) wyobrażałam sobie Ciebie caałkiem inaczej !! Tak dojrzale piszesz, ze myślałam,zę jesteś duużo starsza. O tym, że szczuplutka jesteś już pisałaś więc miałam w głowie prawie jakąś wysuszoną staruszkę Wyglądasz świetnie !! I te nooogi - zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 usuwam zdjęcia, co by nie wzbudzały różnych dziwnych emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ale słodziutka jest Śliczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Agnieszka - uroczą masz córunię !! A może mamusia by się tak pokazała? Tak wiesz..żebyśmy mogli zobaczyć czy podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 nie, nie.,..myślę, że lepiej jak mamusia zostanie w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 to ja pokażę moją córcię, trochę już znaną zdjęcia robione prawie rok temu... Sąsiadka już Ci mówiłam, że masz śliczną tą swoja Sylwunię?? Jak nie mówiłam to właśnie mówię! Śliczniutka niebieskooka Oj będzie ranić męskie serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ola, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zeljka miałam w głowie prawie jakąś wysuszoną staruszkę arcobaleno, ale sie usmialam...,ale wiesz, jest w tym tez troche prawdy .., bo czasami dokladnie tak sie czuje... anieskakusi coreczka jak z bajki wzieta! Nie moge sie napatrzec na te fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A wiecie, że sa w sieci ludzie, którzy kradną zdjęcia dzieci i zakładaja blogi w których opisują te dzieci jako swoje i wymyślają niestworzone historie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A wiecie, że sa w sieci ludzie, którzy kradną zdjęcia dzieci i zakładaja blogi w których opisują te dzieci jako swoje i wymyślają niestworzone historie ? To jakieś chore ZBOCZKI!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 fotka wykasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A wiecie, że sa w sieci ludzie, którzy kradną zdjęcia dzieci i zakładaja blogi w których opisują te dzieci jako swoje i wymyślają niestworzone historie ? pierwsze słyszę ale nie sugerujesz, że agnieszkakusi.....ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.03.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A wiecie, że sa w sieci ludzie, którzy kradną zdjęcia dzieci i zakładaja blogi w których opisują te dzieci jako swoje i wymyślają niestworzone historie ? pierwsze słyszę ale nie sugerujesz, że agnieszkakusi.....ten tego Nie, absolutnie. sugeruję tylko, że może niezbyt rozważna jest w tym umieszczaniu zdjęć swojego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.03.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 równie dobrze, nie można by mieć zdjęć w albumach w internecie. Dając film do wywołania i prosząc o zgranie na płytkę, też jakiś "idiota" może pokombinować coś ze zdjęciami. Fotograf, który przychodzi do żłobka czy przedszkola robiąc dzieciom zdjęcia również....nie popadajmy w paranoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts