JoShi 23.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 równie dobrze, nie można by mieć zdjęć w albumach w internecie. Dając film do wywołania i prosząc o zgranie na płytkę, też jakiś "idiota" może pokombinować coś ze zdjęciami. Fotograf, który przychodzi do żłobka czy przedszkola robiąc dzieciom zdjęcia również....nie popadajmy w paranoje Przecież nie mówię, że musisz się tym przejmować. Po prostu piszę, że jest taki proceder. Realnie istnieje, a nie, ze ktoś mógłby. Tobie to nie przeszkadza ? OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pamiętam kiedyś historię z mojego ślubno-ciążowego forum jak któraś z dziewczyn odkryła, ze gdzieś na innym forum jest klientka, która zabiera zdjęcia ciążowe naszej forumce i wkleja do swojego wątku jako siebie opisując przy tym jakiś tam swój życiorys Ale była zadyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pamiętam kiedyś historię z mojego ślubno-ciążowego forum jak któraś z dziewczyn odkryła, ze gdzieś na innym forum jest klientka, która zabiera zdjęcia ciążowe naszej forumce i wkleja do swojego wątku jako siebie opisując przy tym jakiś tam swój życiorys Ale była zadyma Matko, po co ludzie to robią???? to chyba jakaś choroba, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.03.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Pewnie miała mało ciekawe życie a bujną wyobraźnię Dla mnie to żałosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 za zwyczaj chodze w spodniach albo dresie... Dresom i spodniom stanowczo mowimy NIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 [widzsz celt co się dzieje!! a ty się zdjęć z plaży domagałeś Jeszcze potem jakiś czub by siebie wstawił obok i mój małż by nie ździerżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 sugeruję tylko, że może niezbyt rozważna jest w tym umieszczaniu zdjęć swojego dziecka. uff, wreszcie ktoś to powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 sugeruję tylko, że może niezbyt rozważna jest w tym umieszczaniu zdjęć swojego dziecka. uff, wreszcie ktoś to powiedział Nie popadajcie w paranuje bo bedzie jak w USA. równie dobrze, nie można by mieć zdjęć w albumach w internecie. Dając film do wywołania i prosząc o zgranie na płytkę, też jakiś "idiota" może pokombinować coś ze zdjęciami. Fotograf, który przychodzi do żłobka czy przedszkola robiąc dzieciom zdjęcia również....nie popadajmy w paranoje Pod tym sie podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 To macie jednego chudzielca. Tak mnie urzadzila moja siostra.., za zwyczaj chodze w spodniach albo dresie... http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/8645_348.ts1087315089000.jpg Piękna i zmysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.03.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 zelijka , ale laska z ciebie stara (moge tak napisac , bo mam tyle co ty ) ale za to jaka jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ale osób się ujawnilo Ktoś pytał o "ciepłe zdjęcia"? To ja mam widoczek http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/2612_348.ts1147419040000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Majka, a czemu za palmą się chowasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zeljki nie widać ...jest ksyzycek cerwony. Ale za to joShi.............wymiołkłem.Kawał kobitki.elokwencja czy uroda?zadalem sobie to pytanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Majka, a czemu za palmą się chowasz? To nie wiesz, że Majki straśnie wstydliwe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Majka, a czemu za palmą się chowasz? To nie wiesz, że Majki straśnie wstydliwe są Moja ślubna też Majka od wielu, wielu lat. Od urodzenia tak ja nazywano. A nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.03.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Majka, a czemu za palmą się chowasz? To nie wiesz, że Majki straśnie wstydliwe są Moja ślubna też Majka od wielu, wielu lat. Od urodzenia tak ja nazywano. A nie zauważyłem. Ale to się nie liczy Przy Tobie to każda by się ośmieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 "Na stare lata na młode lata" JS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 "Na stare lata na młode lata" JS Sztaudynger jest bosssski (Brak wymagań) Nic od kobiety człowiek nie wymaga - Może być naga... (Był raz) Był raz jeden taki mistyk, Lubił baby i z nimi styk. (Całując krakowiankę) Spuść, miła, powieki, Patrzą na nas wieki. (Cena świętości) Była piekna, dobra, święta, Do dziś płacę alimenta. (Chętny podział) Chętnie się dzielę winą Z ładną dziewczyną Rzekł ktoś rzucając chudą żonę: -kości zostały rzucone Myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kuleczko, jesteś boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja wymiękam. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts