tomek1950 24.03.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dobranoc Joshi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.03.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny.. damska riposta [w dwóch wersjach do wyboru]: "Pierzcie chłopcy gacie, bo i wy nie znacie" "Pierzcie chłopcy gacie - wy jej też nie znacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kuleczko, jesteś boska ale sobie kadzimy dzisiaj chyba jakiś wirus w powietrzu lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny.. damska riposta [w dwóch wersjach do wyboru]: "Pierzcie chłopcy gacie, bo i wy nie znacie" "Pierzcie chłopcy gacie - wy jej też nie znacie" muszę zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wersja trzecia:"Chłopcy zmieniajcie gacie, bo też jej nie znacie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.03.2007 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wersja trzecia: "Chłopcy zmieniajcie gacie, bo też jej nie znacie". nie wiem czemu ale przypomniał mi się monolog Andrzeja Poniedzielskiego, dywagującego nad męskimi obyczajami i jego "no ale ileż można prać przez wietrzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wersja trzecia: "Chłopcy zmieniajcie gacie, bo też jej nie znacie". a kiedy on ją obaczi wtedy się okaże niewarta zmiany gaci ..... (wybaczcie, ale z powodu późnej pory najzwyczajniej piszę bzdury ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To nie poezja, to doswiadczenie. Jeansy nalezy prać nie wcześniej niż kiedy zdjęte stoją bez podparcia do rana, a skarpetki kiedy istnieje obawa, że się połamią przy zakładaniu. A jechało któres z Was autobusem do powiatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wersja trzecia: "Chłopcy zmieniajcie gacie, bo też jej nie znacie". nie wiem czemu ale przypomniał mi się monolog Andrzeja Poniedzielskiego, dywagującego nad męskimi obyczajami i jego "no ale ileż można prać przez wietrzenie" Tekst zabawny, chociaż ja Poniedzielskiego akurat tak średnio przyswajam Zawsze jak go widzę, słucham to mam wrażenie, że za chwilkę się rozpłacze Jak by to powiedziała moja babcia "płacz ma na wierzchu" Przez to nie mogę sie skupić na zawartości merytorycznej monologu, czy skeczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.03.2007 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 a kiedy on ją obaczi wtedy się okaże niewarta zmiany gaci ..... więc chłopiec, zdołowan koszmarnie pożałuje na kolejną pralnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To nie poezja, to doswiadczenie. Jeansy nalezy prać nie wcześniej niż kiedy zdjęte stoją bez podparcia do rana, a skarpetki kiedy istnieje obawa, że się połamią przy zakładaniu. A jechało któres z Was autobusem do powiatu? szczerze, to ostatnio korzystałam z transportu publicznego jakieś 2 lata temu Ale drzewiej to częściej zdarzało się Masz na myśli może swoiste aromaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DOKŁADNIE Kuleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.03.2007 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A jechało któres z Was autobusem do powiatu? gdzieś na Forum było takie cudo: "dziś sobota, trza się umyć i chłopu dać" Tekst zabawny, chociaż ja Poniedzielskiego akurat tak średnio przyswajam Zawsze jak go widzę, słucham to mam wrażenie, że za chwilkę się rozpłacze jak sam obgadywany zeznał w jednym z monologów, ktoś go spytal, czy nie ma przypadkiem czegoś wspólnego z glazurnictwem ...bo gdy tak stoi ze spuszczoną głową, czasem wspartą filozoficznie na dłoni, i patrzy tymi zamyślonymi oczami w dół, to tak jakby sprawdzał, czy fugi równo położone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wczoraj był niestety piątek. Musiałem pojechać do powiatu kupić papier ścieny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.03.2007 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 a kiedy on ją obaczi wtedy się okaże niewarta zmiany gaci ..... więc chłopiec, zdołowan koszmarnie pożałuje na kolejną pralnię... Kwestia wyczucia amanta zmienic gacie , kiedy ona tego warta Wiec przywiazujcie wage do gaci zwazajac kiedy sie to oplaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Dobre, dobre! Szkodza, że wiele w tym wszystkim co napisaliście jest prawdy. Tomku, masz rację z tym autobusem... I to nie dotyczy tylko powiatu. Komunikacji miejskiej również. Może kiedyś to sie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Wczoraj był niestety piątek. Musiałem pojechać do powiatu kupić papier ścieny. Ten papier to a propos gaci czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Do sufitu Szlifuje i czyszczę drewniany strop. Własnie skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Gratulacje A swoją drogą to widzę, że pracowicie dzień zacząłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Do sufitu Szlifuje i czyszczę drewniany strop. Własnie skończone. Tomek !!!! Czy to Ty na zdjęciu??????????? Jessssssssssssooooooooochyba nie wiem czy nie powinnam mówić Proszę Pana Tomka :) Wyglądasz niezwykle nobliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts