Chef Paul 04.04.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szefie, a Ty znów na Florydzie? ... właśnie wróciłem na Święta ... będę do końca Kwietnia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2007 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.04.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 http://www.chefpaul.net/smiles/big04.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Bez czapki kucharskiej bym cię nie poznał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dziękuję za miłe powitanie naszej rodzinki trochę wcześniej. Niestety, mam internet Orange, limit transferu i teraz przez dwa tygodnie nie mogę na forum. Ale sumiennie przeczytałam CAŁY wątek. I to była miła lektura. Do zobaczenia, jak odzyskam nowy limit na nowy miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 To coś Ty ściągała, że przekroczyłaś limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 To coś Ty ściągała, że przekroczyłaś limit Jak wchodzę np. na forum i jest dużo zdjęć (a tutaj tak jest często i dobrze, że tak jest), to tylko przy otwieraniu tego i przeglądaniu liczy się pobór danych. Wcale nie musisz ich ściągać. To wkurzające, ale co zrobić... Mieszkam na maleńkiej wsi, kabel TPSA nie dochodzi i tak to wygląda. Mam nadzieję, że nie stracę zbyt wiele, chociaż... to chyba płonna nadzieja. Póki co, mogę tylko wejść w swój dziennik i komentarze, bo inne wątki raczej odpadają, chyba, że nie ma tam zdjęć. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 To coś Ty ściągała, że przekroczyłaś limit Jak wchodzę np. na forum i jest dużo zdjęć (a tutaj tak jest często i dobrze, że tak jest), to tylko przy otwieraniu tego i przeglądaniu liczy się pobór danych. Wcale nie musisz ich ściągać. To wkurzające, ale co zrobić... Mieszkam na maleńkiej wsi, kabel TPSA nie dochodzi i tak to wygląda. Mam nadzieję, że nie stracę zbyt wiele, chociaż... to chyba płonna nadzieja. Póki co, mogę tylko wejść w swój dziennik i komentarze, bo inne wątki raczej odpadają, chyba, że nie ma tam zdjęć. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.04.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Też korzystam z "pomarańczki". Zarówno w Warszawie jak i w komturii. Dobrze, że na tym odludziu jest EDGE. Szybkie to nie jest, ale można wytrzymać. W Warszawie jestem w zasiegu HSDPA i to działa znacznie szybciej. Nie miałem nigdy problemu z przekroczeniem limitu. O ile pamietam to mam 3 Giga miesięcznie a po przekroczeniu limitu zwalnia. Limitu chyba nigdy nie przekroczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 e tam, wklejam nas na zachete bo tylko gadacie zamiast fotki umieszczac http://img70.imageshack.us/img70/1571/muratorjj6.jpg celt, Ty normalnie jak McGregor Ewan wyglądasz Ale ładna z Was para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Warzywniak był wczoraj z racji "dnia brukselki". PP najodważniejsza bo nic jej nie grozi ... chwilowo Chwilowo jeszcze jestem nieosiagalna jak dla kogo No dla kogo...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 e tam, wklejam nas na zachete bo tylko gadacie zamiast fotki umieszczac celt, Ty normalnie jak McGregor Ewan wyglądasz Ale ładna z Was para. Mnie to co chwila do kogos porownuja a to do Ewana, a to do tych blizniakow z m jak milosc a to znow do tego chudzielca z kabaretu Mru Mru A za komplement dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 celt, Ty normalnie jak McGregor Ewan wyglądasz Ale ładna z Was para. Mnie to co chwila do kogos porownuja a to do Ewana, a to do tych blizniakow z m jak milosc a to znow do tego chudzielca z kabaretu Mru Mru A za komplement dziekuje Z tych wszystkich typów stanowczo wybieram Ewana..... I dla siebie, i dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 dobra, obiecałam plażę........... uwaga: ahahahahaha starczy już tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.04.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cześć Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cześć Kaśka No cześć skarbie!! Jak ci się podobam w wersji plażowej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 no chyba ci się nie podobam......... albo odjęło ci mowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 04.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 cześć wam to ja dżempel(diabołek) wraz z "mężem i kumpelką sory ale nie umiem normalnie wklejać zdjęć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48b81ab27a6d8482.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 http://images21.fotosik.pl/138/48b81ab27a6d8482med.jpg Super ta fota A któraś to Ty??? Czyżby ta z rogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts