Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję za miłe powitanie naszej rodzinki trochę wcześniej. :D Niestety, mam internet Orange, limit transferu i teraz przez dwa tygodnie nie mogę na forum. :evil: Ale sumiennie przeczytałam CAŁY wątek. I to była miła lektura. :lol: Do zobaczenia, jak odzyskam nowy limit na nowy miesiąc. :(

To coś Ty ściągała, że przekroczyłaś limit :o :)

Jak wchodzę np. na forum i jest dużo zdjęć (a tutaj tak jest często i dobrze, że tak jest), to tylko przy otwieraniu tego i przeglądaniu liczy się pobór danych. Wcale nie musisz ich ściągać. :evil: To wkurzające, ale co zrobić... :-? Mieszkam na maleńkiej wsi, kabel TPSA nie dochodzi i tak to wygląda. :evil: Mam nadzieję, że nie stracę zbyt wiele, chociaż... to chyba płonna nadzieja. :roll: Póki co, mogę tylko wejść w swój dziennik i komentarze, bo inne wątki raczej odpadają, chyba, że nie ma tam zdjęć. Pozdrawiam! :D

Jak wchodzę np. na forum i jest dużo zdjęć (a tutaj tak jest często i dobrze, że tak jest), to tylko przy otwieraniu tego i przeglądaniu liczy się pobór danych. Wcale nie musisz ich ściągać. :evil: To wkurzające, ale co zrobić... :-? Mieszkam na maleńkiej wsi, kabel TPSA nie dochodzi i tak to wygląda. :evil: Mam nadzieję, że nie stracę zbyt wiele, chociaż... to chyba płonna nadzieja. :roll: Póki co, mogę tylko wejść w swój dziennik i komentarze, bo inne wątki raczej odpadają, chyba, że nie ma tam zdjęć. Pozdrawiam! :D

Też korzystam z "pomarańczki". Zarówno w Warszawie jak i w komturii. Dobrze, że na tym odludziu jest EDGE. Szybkie to nie jest, ale można wytrzymać. W Warszawie jestem w zasiegu HSDPA i to działa znacznie szybciej. Nie miałem nigdy problemu z przekroczeniem limitu. O ile pamietam to mam 3 Giga miesięcznie a po przekroczeniu limitu zwalnia. Limitu chyba nigdy nie przekroczyłem.

e tam, wklejam nas na zachete bo tylko gadacie zamiast fotki umieszczac :)

celt, Ty normalnie jak McGregor Ewan wyglądasz :lol:

Ale ładna z Was para.

Mnie to co chwila do kogos porownuja a to do Ewana, a to do tych blizniakow z m jak milosc a to znow do tego chudzielca z kabaretu Mru Mru

A za komplement dziekuje :)

celt, Ty normalnie jak McGregor Ewan wyglądasz :lol:

Ale ładna z Was para.

Mnie to co chwila do kogos porownuja a to do Ewana, a to do tych blizniakow z m jak milosc a to znow do tego chudzielca z kabaretu Mru Mru

A za komplement dziekuje :)

Z tych wszystkich typów stanowczo wybieram Ewana..... :)

I dla siebie, i dla Ciebie ;)