Redakcja 27.09.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 27.09.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Czyżby kilku dniowy zastój ze zdjęciami? A... wszyscy polecieli do fotografa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 pora otworzyć ponownie ten wątek, na początek pokaże może jak czasami (na szczęście jednak rzadko) wyglądamhttp://212.244.189.200/pics/maksiu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 27.09.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 O Maksiu wrócił od fotografa i ... jak się wystroił - jak struś w Boże Ciało . Sorki za wyrażenie ale robisz wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 wakman: to mialo byc rozumiem lekko zgryźliwe określenie? ale sie nie obrazilem... raz do roku tak sie mozna ubrac... na te kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 O jest i Maksiu Ale zginęło kilka zdjątek - przecież kroyena się ujawnił. Redakcjo gdzie reszta gąbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 27.09.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Oczywiście Maksiu , że nie chciałem Ciebie w żaden sposób urazić. Wyjechałem z tekstem, że Wszyscy pobiegli do fotografa a chwileczkę później Ty wrzuciłeś swoje zdjęcie w tak bardzo odświętnym stroju co troszeczkę mnie rozbawiła. Ja jak trzeba też wskakuję w gajer co bardzo lubię ale jeszcze lepiej czuję się w ubraniu roboczym.Pozdrawiam Wszystkich ujawniających "gęby". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.09.2004 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 O jest i Maksiu Ale zginęło kilka zdjątek - przecież kroyena się ujawnił. Redakcjo gdzie reszta gąbek? Nie, nie, to nie możliwe! I ja tego nie widziałam?! Redakcjo! Ja Cię NIGDY O NIC NIE PROSIŁAM! Więc teraz błaaaagaaaam! Odzyskaj nam zagninone gęby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.09.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 kroyena chyba jeszcze raz bedzie musial wsadzic zdjecia, bo jak nie to zostanie uznany tajnym agentem redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 27.09.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Maksiu !!!!!!!!! Buziale , przy Tobie świat staje się lepszy , prostszy i w ogóle cool !!!! Jesteś świetnym kompanem i cieszę się , żę Cię poznałam tak trzymać ! pozdrówka P.s. ale z Ciebie przystojniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 No dobrze młodzi, ale jak tu wstawić swoje zdjęcie?Na stronie poświęconej spotkaniu forumowiczów w Redakcji w tym roku jestem, a najnowsze moje zdjęcie z żoną i wnukiem na stronie: http://www.antekpekala.cjb.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.09.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 tomek1950, "najedź" na zdjęcie które masz już umieszczone gdzieś w internecie a które chcesz tu opublikować i naciśnij prawy klawisz myszy, następnie wybierz "właściwości". Skopiuj sobie to co masz za "Adres URL", czyli to co się zaczyna na "http:..." Następnie pisząc tutaj odpowiedż wciśnij Img, następnie wklej adres URL który wcześniej skopiowałeś i ponownie wciśnij Img. Ma to wyglądać mniej więcej tak:...wklejony adres URL.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.09.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Tomek, a może być twoje zdjęcie z zoną i wnukiem????? wrzucam na chwilkę łoj, trochę bylo za duże może teraz lepiej http://www.husak.pl/~antekpekala/tn/45120033.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Potwierdzam. To ja dziadek, żona dziadka czyli moja i nasz wnuczek. Majko, dzięki raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Jestem niewyuczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.09.2004 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Jestem niewyuczalny. Głowa do góry, Świat od tego się nie zawali. Dalaje, za którymś razem się uda. Adresem, który musisz wpisać do tego zdjęcia http://www.husak.pl/~antekpekala/tn/45120033.JPG jest _http://www.husak.pl/~antekpekala/tn/45120033.JPG z wyjątkiem znaczka "_" przed http. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Przecie, żem napisał, że ta awaria to przez to żem się ujawnił . Systemy tego nie wytrzymują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Maksiu !!!!!!!!! Buziale , przy Tobie świat staje się lepszy , prostszy i w ogóle cool !!!! Jesteś świetnym kompanem i cieszę się , żę Cię poznałam tak trzymać ! pozdrówka P.s. ale z Ciebie przystojniacha sam nie wiem co powiedziec...zeby mi tylko woda sodowa nie uderzyła do głowy, tylko zastawia mnie dlaczego jest dopisek ze post byl dwa razy mieniany? wiec jak wygladal jak był oryginalny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.09.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 no nieJózia się czepiała, że pokazałam gębe tak strasznie biurowo, więc się poprawiłam i wkleiłam wersję łikend i co?ano wcięło jak mańkę w czechach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.09.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 czupurku - kiedy mi się ta biurowa gęba bardzo podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts