Maxtorka 14.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 zelijka warto bylo nie spac pol nocy czekajac na fotke jabka potem drugie pol nie zasnac dobrze ze i kulka sie wkleila mialam ....piekny sen Polać tej Pani , dobrze gada Ty się śmiejesz ale mnie się naprawdę śniliście , cała wczorajsza banda Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.04.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 zelijka warto bylo nie spac pol nocy czekajac na fotke jabka potem drugie pol nie zasnac dobrze ze i kulka sie wkleila mialam ....piekny sen Polać tej Pani , dobrze gada Ty się śmiejesz ale mnie się naprawdę śniliście , cała wczorajsza banda Fajnie było Ale numer Ja też miałam dziwne sny Pamiętam, ze Maxti byłaś i jabko Rrmi się jeszcze przewijała w tym śnie Szczegółów nie zdradzam..........Freud wespół z Jungiem meliby ciekawy materiał do analizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja tez mialam sen ......prawdziwy nie moge jednak zdradzac szczegolow maxi tez tam byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja tez mialam sen ......prawdziwy nie moge jednak zdradzac szczegolow maxi tez tam byla i kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja tez mialam sen ......prawdziwy nie moge jednak zdradzac szczegolow maxi tez tam byla i kto jeszcze? ty z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja tez mialam sen ......prawdziwy nie moge jednak zdradzac szczegolow maxi tez tam byla i kto jeszcze? ty z Froschem ale ...to nie był sen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 zelijka warto bylo nie spac pol nocy czekajac na fotke jabka potem drugie pol nie zasnac dobrze ze i kulka sie wkleila mialam ....piekny sen No, zaluje, zaluje, ze nie bylo mnie tutaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja tez mialam sen ......prawdziwy nie moge jednak zdradzac szczegolow maxi tez tam byla i kto jeszcze? ty z Froschem ale ...to nie był sen... http://emoty.blox.pl/resource/651.gif juz po was http://emoty.blox.pl/resource/502.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 zelijka warto bylo nie spac pol nocy czekajac na fotke jabka potem drugie pol nie zasnac dobrze ze i kulka sie wkleila mialam ....piekny sen No, zaluje, zaluje, ze nie bylo mnie tutaj.... chcesz ? opowiem ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 No, juz slucham. Opowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 no wiec .... jabko siedzial tylem do monitora kulka tak samo oba se siedzieli i musialo byc goraco , bo mieli skape ubrania oboje i musze przyznac , ze oboje maja fajne nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Razem siedzieli, czy kazdy osobno? A te ubrania to dokladnie jakie, co bylo widac, lub jak wolisz, czego nie bylo wiadc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 tak , oboje na jednej stronie ubrania ......skromne ale moglyby byc skromniejsze zwlaszcza jabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 No tak! Jak mnie nie ma, to jest zawsze najlepsze! To niesprawiedliwe! Buuuuuuuuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Znowu gadu-gadu, a fotek ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czy zrobił ktoś fotki jak oni siedzieli, w tych ubraniach, skąpych? Jeśli tak, to dawać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czy zrobił ktoś fotki jak oni siedzieli, w tych ubraniach, skąpych? Jeśli tak, to dawać na forum ze na to nie wpadlam wiele sie jeszcze musze nauczyc ale mam dobra pamiec wzrokowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czy zrobił ktoś fotki jak oni siedzieli, w tych ubraniach, skąpych? Jeśli tak, to dawać na forum ze na to nie wpadlam wiele sie jeszcze musze nauczyc ale mam dobra pamiec wzrokowa Froschka, to opisz własnymi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja jak zwykle mam spóźniony zapłon Nic nie widziałam i wszystko mnie ominęło Ciekawi mnie natomiast jedna sprawa Przeoczyliście ją.... Dlaczego froschka, oprócz skapych ubrań widziała gołe nogi jabka i kuleczki? Pytanie następne: Gdzie wtedy była froschka skoro widziała ich nogi? Pytanie docelowe: Czy froschka tylko obserwowała z tej niewygodnej pozycji czy też może... (nie bedę tu nawiązywać do wymiany doświadczeń bo o odkurzaczach centralnych to nie ten wątek )? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Czy zrobił ktoś fotki jak oni siedzieli, w tych ubraniach, skąpych? Jeśli tak, to dawać na forum ze na to nie wpadlam wiele sie jeszcze musze nauczyc ale mam dobra pamiec wzrokowa Froschka, to opisz własnymi słowami nie moge jak zaczne opisywac jabko , dostane bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts