Ew-ka 15.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Hmm moja córka ma 12 lat to chyba za młoda jest Ojciec i tak powiedział, że do 30 facet przez próg nie przejdzie pierwszego trza odstrzelić ,a reszta będzie sie bała to byla dewiza mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Mamy wiatrówkę Ja starego prędzej odstrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Kuleczka dzięki z tym synkiem to prawda, niestety, w dodatku sportowiec, to wiesz no to pozamiatane ale jakie On ma spojrzeeenie bardzo przystojny chłopaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.04.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ale jakie On ma spojrzeeenie bardzo przystojny chłopaszek Kulka, czyżbyś myślała, że mogłabym być dobrą teściową dla Ciebie spojrzenie ma po tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ale jakie On ma spojrzeeenie bardzo przystojny chłopaszek Kulka, czyżbyś myślała, że mogłabym być dobrą teściową dla Ciebie spojrzenie ma po tatusiu Tola, czy ja wyglądam na "molestantkę nieletnich" co on by z taką starą rurą robił, chyba "babciu" wołał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.04.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 stara, nie stara, ale jaka rura pierwszaklasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.04.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 stara, nie stara, ale jaka rura pierwszaklasa dzięki Tola ale jeśli masz w domu lustro, to daleko "rury prima sort" szukać nie musisz W końcu jesteś naszą forumową Miss Wielki to ciężar odpowiedzialności pewnie jest....... musisz zawsze ładnie wyglądać.... ja to bym chyba nawet w makijażu spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 tolu sliczne te twoje dzieciatka mozesz byc z nich dumna i czesciej nam ich fotki wlejac nie zaszkodzi z rodzicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 tolu sliczne te twoje dzieciatka mozesz byc z nich dumna i czesciej nam ich fotki wlejac nie zaszkodzi z rodzicami Zwłaszcza z mamusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tolu, fajne dzieci ( czy oni jeszcze lubią jak się mówi do nich dzieci? ) a córka to chyba do cię podobna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tak się porobiło, że moje maleństwo skończyło wczoraj 18 lat Teraz dwie dorosłe kobiety w domu, jak to możliwe? Jak te dzieciaki szybko rosną Mój Piotrek za tydzień skończy 18 lat, tylko patrzeć jak pannę do domu przyprowadzi, tylko patrzeć Pozdrowienia dla córci i syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No Tola młodzież udała Ci się Córka śliczna! Nie będzie mogła się opędzić od wielbicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mamuśki !! Dzieciaki pierwsza klasa, ale Wy nam tu nie mydlijcie ( matko jak to się mówi - chyba nie mydlcie ? ) oczu zdjeciami pociech tylko swoje wklejajcie !! Ew-ki to choć nóżki ostatnio widziałam ale Miss Tolę to chyba tylko gdzieś kiedyś na jakimś zlotowym foto a tak to bardziej pamiętam,ze ogród ma piekny ! Kulka też się ociąga strasznie a jak już postanowi to ja nigdy utrafić nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ewcia corcia Twoja przypomniala mi Mary Poppins. Ona tez jest jak z bajki. Widac tez, ze po mamie ma ta wieczna mlodosc, bo na 21 to nie wyglada ta dziewczynka. bo tak miało to wyglądać wczoraj miała sesję zdjęciową Jej zdjęcie "zdobi " pewien katalog znnych linii lotniczych No, to gratuluje mlodej Pannie! A ja sie wlasnie zastanawialam, ze ta fotka bardzo profesjonalna jest i juz chcialam zapytac, kto takie piekne fotki robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tolu piekne masz dzieci, a corka to cala Ty. Bardzo jest do Ciebie podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mamuśki !! Dzieciaki pierwsza klasa, ale Wy nam tu nie mydlijcie ( matko jak to się mówi - chyba nie mydlcie ? ) oczu zdjeciami pociech tylko swoje wklejajcie !! Ew-ki to choć nóżki ostatnio widziałam : przecież moja gęba też jest w gębach i to na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mamuśki !! Dzieciaki pierwsza klasa, ale Wy nam tu nie mydlijcie ( matko jak to się mówi - chyba nie mydlcie ? ) oczu zdjeciami pociech tylko swoje wklejajcie !! Ew-ki to choć nóżki ostatnio widziałam : przecież moja gęba też jest w gębach i to na pierwszej stronie eee tam - to wątek stary i długi - wymaga aktualizacji co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja się przypominałem dwie stronki wcześniej Chyba jestem usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mnie gały wypadajom, to sie nie bede pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Panowie... Zdjęć nigdy za wiele Dlatego proszę wklejać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts