agiis 16.04.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola ale ty masz duuże dzieci no to albo je miałas w przedszkolu albo tak dobrze sie trzymasz (to był komplement, jakby ktos nie zaczaił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mnie gały wypadajom, to sie nie bede pokazywał nie przesadzaj mnie wypadaja jak ciebie widze pokaz jakies foty z plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Bardzo słusznie, Frosiu! Panowie, proszę się wklejać, najlepiej topless! andre, jesteś zaktualizowany, to ewentualnie można by Ci darować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja nie pan, ale sie zaktualizuję. w tym sezonie czerwone dodatki sa na topie http://images21.fotosik.pl/179/50adcb64bb72eb88m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ty sie wcale nie starzejesz Verka !!!!! nie avatar tylko swoja fotke aktualna mialas wkleic moze byc na tulipanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mnie gały wypadajom, to sie nie bede pokazywał Za duzo marchewki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola ale ty masz duuże dzieci no to albo je miałas w przedszkolu albo tak dobrze sie trzymasz (to był komplement, jakby ktos nie zaczaił ) muszę się trzymać, bo inaczej upadnę Ale zapewniam, że dużo chętniej się wkleja swoje fotki mając 20 lat, niż wtedy, gdy ma się o drugie tyle więcej, niestety ale niech będzie, ładne róże dostałam, mogę pokazać, uwielbiam herbaciane http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/ht83dk53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola, bardzo atrakcyjna z Ciebie kobieta Powiem więcej, jesteś w moim typie....... nie żebym ja ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola, bardzo atrakcyjna z Ciebie kobieta Powiem więcej, jesteś w moim typie....... nie żebym ja ten tego Kulka -ustaw sie w kolejkę ....mnie kręci od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola, bardzo atrakcyjna z Ciebie kobieta Powiem więcej, jesteś w moim typie....... nie żebym ja ten tego Kulka -ustaw sie w kolejkę ....mnie kręci od dawna nie pchać się Tola ma fanki od zamierzchłych czasów Ale dzieciaki powyrastały, tylko my w dalszym ciągu wiecznie młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Przepraszam, ale ja byłam pierwsza Dobrze Ew-ka że nie jestem sama, bo już myślałam, że ze mną coś nie tak Ja to w ogóle tak mam, że bardziej się przyglądam atrakcyjnym kobietom, niż mężczyznom Uwielbiam patrzeć na piękne kobitki. Moje koleżanki też się do tego przyznają ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Przepraszam, ale ja byłam pierwsza Dobrze Ew-ka że nie jestem sama, bo już myślałam, że ze mną coś nie tak Ja to w ogóle tak mam, że bardziej się przyglądam atrakcyjnym kobietom, niż mężczyznom Uwielbiam patrzeć na piękne kobitki. Moje koleżanki też się do tego przyznają ups zaden wstyd -od wiekow wiadomo ,że ubieramy sie dla innych kobiet a nie dla mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola - no pięknie ! I róże i Ty Ciekawe czy ja będę miała się czym pochwalić za 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 tiaaa, entliczek pętliczek, którą tu dziś wezmę do siebie zawsze się oglądam na ulicy za zgrabnymi, ładnymi dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola - no pięknie ! I róże i Ty Ciekawe czy ja będę miała się czym pochwalić za 15 lat se kupisz róże i będziesz miała czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... zawsze się oglądam na ulicy za zgrabnymi, ładnymi dziewczynami No to prawie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola - no pięknie ! I róże i Ty Ciekawe czy ja będę miała się czym pochwalić za 15 lat zapewniam, że tak, znam się na ludziach a róże dostałam od mężczyzny i to nie był mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola zawsze mi sie pdobalas i nawet bardzo cie lubie i wybaczam ci wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... zawsze się oglądam na ulicy za zgrabnymi, ładnymi dziewczynami No to prawie tak jak ja prawie, bo Ty lubisz uległe, a ja wolę te trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts