kuleczka 16.04.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... zawsze się oglądam na ulicy za zgrabnymi, ładnymi dziewczynami No to prawie tak jak ja mógłbyś sobie darować to "prawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola zawsze mi sie pdobalas i nawet bardzo cie lubie i wybaczam ci wszystko Frosia, ale czy aby na pewno wszystko, bo wiesz, martwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola zawsze mi sie pdobalas i nawet bardzo cie lubie i wybaczam ci wszystko Frosia, ale czy aby na pewno wszystko, bo wiesz, martwię się juz mi przeszlo nie jestem pamietliwa dlugo mialam nerwa wiesz.... tak ze 3min i poszlo w niepamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tola ale ty masz duuże dzieci no to albo je miałas w przedszkolu albo tak dobrze sie trzymasz (to był komplement, jakby ktos nie zaczaił ) muszę się trzymać, bo inaczej upadnę Ale zapewniam, że dużo chętniej się wkleja swoje fotki mając 20 lat, niż wtedy, gdy ma się o drugie tyle więcej, niestety ale niech będzie, ładne róże dostałam, mogę pokazać, uwielbiam herbaciane http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/ht83dk53.jpg Tolu, ty to naprawdę te dzieci w przedszkolu miałaś, no albo tuż po komunii ładna kobieta z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 prawie, bo Ty lubisz uległe, a ja wolę te trudne Każda jest w końcu uległa ... nawet jeśli jest trudna przez pewien czas Ale dośc słodkiego pierdzenia bo sie dziewczyny pobiją niedługo o sławną niepokonaną miss muratora. Celt wklej coś w celu rozładowaia atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 prawie, bo Ty lubisz uległe, a ja wolę te trudne Każda jest w końcu uległa ... nawet jeśli jest trudna przez pewien czas Ale dośc słodkiego pierdzenia bo sie dziewczyny pobiją niedługo o sławną niepokonanamiss muratora. Celt wklej coś w celu rozładowaia atmosfery pierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 zaden wstyd -od wiekow wiadomo ,że ubieramy sie dla innych kobiet a nie dla mężczyzn Święta prawda, chociaż urok męskich spojrzeń również mnie mile łechce zawsze się oglądam na ulicy za zgrabnymi, ładnymi dziewczynami Ładne z nas zboczeniuchy Zazdraszczam Ci tola tych kwiatów dawno od obcego nie dostałam, ale pocieszam się tym, że przynajmniej mąż o mnie pamięta, bo wie że lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Łomatko 360 sekund nerwa a ja mam nerwa że zmieniłaś awatar i NIGDY Ci tego nie wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 To wyżej to do Frosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Łomatko 360 sekund nerwa a ja mam nerwa że zmieniłaś awatar i NIGDY Ci tego nie wybaczę serio ? poprawie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 se kupisz róże i będziesz miała czym lepiej by było dostać od męża albo nie męża ale jak nie da rady to sama se kupie - a co ! Tola mi wywróżyła, że jednak dostanę A tak w ogole to ruch się tu zrobił, ze hej - babeczki się gromadnie pokazały to i jabko się odezwał ale wyniuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 pierdzenia to chyba jakieś zapożyczenie z łaciny, bo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... A tak w ogole to ruch się tu zrobił, ze hej - babeczki się gromadnie pokazały to i jabko się odezwał ale wyniuchał Podświadomośc siakaś. Zobacz kto pierwszy wpisał się po fotce misski Nawet na forum ściągnąłem 6 dni po misce Dość gadania. Wklejać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Łomatko 360 sekund nerwa a ja mam nerwa że zmieniłaś awatar i NIGDY Ci tego nie wybaczę serio ? poprawie sie czekam z utęsknieniem, Jabko też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mi bateria siada i kończyć muszę Mam nadzieję, ze fotki bezterminowo wklejać będziecie i jutro będę miała co oglądać A w ogóle to kciuki za mnie trzymać jutro bo na rozmowę idę Kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... A w ogóle to kciuki za mnie trzymać jutro bo na rozmowę idę ... Do psychologa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Arcobaleno, nasze kciuki nie potrzebne, oczarujesz każdego powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 16.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Łomatko 360 sekund nerwa a ja mam nerwa że zmieniłaś awatar i NIGDY Ci tego nie wybaczę Tola a ty to co? Lepsza jesteś? Też wolałam tamten twój awatar, taki "tolowy".[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Arcobaleno, nasze kciuki nie potrzebne, oczarujesz każdego powodzenia Miało być dość słodkości. acro jak źle pójdzie to upuść coś na podłogę i z gracją podnieś. Może podziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Arcobaleno, nasze kciuki nie potrzebne, oczarujesz każdego powodzenia Miało być dość słodkości. acro jak źle pójdzie to upuść coś na podłogę i z gracją podnieś. Może podziała no nie wiem nie sądzę, że arcobaleno próbuje się zatrudnić w klubie go-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts