jabko 16.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... no nie wiem nie sądzę, że arcobaleno próbuje się zatrudnić w klubie go-go Ale na plebani chyba też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... no nie wiem nie sądzę, że arcobaleno próbuje się zatrudnić w klubie go-go Ale na plebani chyba też nie Poddaję się Ale co, jeśli to rozmowa z kobietą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Łomatko 360 sekund nerwa a ja mam nerwa że zmieniłaś awatar i NIGDY Ci tego nie wybaczę Tola a ty to co? Lepsza jesteś? Też wolałam tamten twój awatar, taki "tolowy".[/i] fakt, też go lubię, ten tylko na czas wiosenny, wiesz, motyle w brzuchu i te sprawy, ruda wróci...zawsze wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Arcobaleno, nasze kciuki nie potrzebne, oczarujesz każdego powodzenia Miało być dość słodkości. acro jak źle pójdzie to upuść coś na podłogę i z gracją podnieś. Może podziała to scena z filmu "Nie wierzcie bliźniaczkom", lubisz kino familijne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... Poddaję się Ale co, jeśli to rozmowa z kobietą??? Czytając wasze wcześniejsz wypowiedzie acro powinna się ładnie ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... to scena z filmu "Nie wierzcie bliźniaczkom", lubisz kino familijne? chyba nie wiem "o so chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... to scena z filmu "Nie wierzcie bliźniaczkom", lubisz kino familijne? chyba nie wiem "o so chodzi" to znaczy że wszystko z Tobą w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... to scena z filmu "Nie wierzcie bliźniaczkom", lubisz kino familijne? chyba nie wiem "o so chodzi" to znaczy że wszystko z Tobą w porzadku To już mogłaś wywnioskować po tym ze lubię schylające się kobiety aha bo nie pisałem wcześniej Róże też bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Koniec gadania! Głosuję za wklejaniem fotek Tak się zastanawiam, że nikt nie zapodał jeszcze fotki spod prysznica Jak do tej pory, to jabko był najskąpiej ubrany na pewnejj fotce tylko dla wybranych No, pomijając moje wklejane kiedyś ciemną nocą pod wpływem piwka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Koniec gadania! Głosuję za wklejaniem fotek Tak się zastanawiam, że nikt nie zapodał jeszcze fotki spod prysznica Jak do tej pory, to jabko był najskąpiej ubrany na pewnejj fotce tylko dla wybranych No, pomijając moje wklejane kiedyś ciemną nocą pod wpływem piwka hihi kuleczka, ty tajniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Koniec gadania! Głosuję za wklejaniem fotek Tak się zastanawiam, że nikt nie zapodał jeszcze fotki spod prysznica Jak do tej pory, to jabko był najskąpiej ubrany na pewnejj fotce tylko dla wybranych No, pomijając moje wklejane kiedyś ciemną nocą pod wpływem piwka hihi A ja jej nie widziałem Wkleiłas dla ludu nie potrafiącego docenic piękna Ale ja Cie przebiję Tym razem Ty tego nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 16.04.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 To może i ja się załapię tym razem.... jestem po piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ale ja Cie przebiję Tym razem Ty tego nie zobaczysz a ja, a ja, zobaczę??? Kulka, legendy krążą o tej Twojej fotce, a ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 .... jestem po piwku... ja jestem w trakcie, czyli mam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Koniec gadania! Głosuję za wklejaniem fotek Tak się zastanawiam, że nikt nie zapodał jeszcze fotki spod prysznica Jak do tej pory, to jabko był najskąpiej ubrany na pewnejj fotce tylko dla wybranych No, pomijając moje wklejane kiedyś ciemną nocą pod wpływem piwka hihi A ja jej nie widziałem Wkleiłas dla ludu nie potrafiącego docenic piękna Ale ja Cie przebiję Tym razem Ty tego nie zobaczysz OKRUTNIK!!!!! cóż, pozostaje mi tylko być czujną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 taki jesteś jabko?????????????? dobra, zobaczymy jeszcze będziesz jakąs plaże chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ...a ja, a ja, zobaczę??? ... Niestety abyś mnie lubiła muszę udawać "trudnego" Wiec się nie załapiesz taki jesteś jabko?????????????? dobra, zobaczymy jeszcze będziesz jakąs plaże chciał hanysko słodka opanuj się przecie nie pisałem że Ty też nie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 To może i ja się załapię tym razem.... jestem po piwku... plamiak, ale mówisz to Ty, czy twoja żona wolałabym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 16.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja to mówię - PLAMIAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 .... jestem po piwku... ja jestem w trakcie, czyli mam lepiej a ja po...więc mam gorzej.... (jak sprawdzić równe tynki..? przepraszam że tu.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts