plamiak 16.04.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 (jak sprawdzić równe tynki..? przepraszam że tu.. ) Po piwku nie sprawdzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Niestety abyś mnie lubiła muszę udawać "trudnego" Wiec się nie załapiesz lubisz uległe, więc udam, że się zmartwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 (jak sprawdzić równe tynki..? przepraszam że tu.. ) najlepiej poziomicą, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ...a ja, a ja, zobaczę??? ... Niestety abyś mnie lubiła muszę udawać "trudnego" Wiec się nie załapiesz taki jesteś jabko?????????????? dobra, zobaczymy jeszcze będziesz jakąs plaże chciał hanysko słodka opanuj się przecie nie pisałem że Ty też nie zobaczysz ja ci dam hanyskę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... ja ci dam hanyskę........... Już sie nie nerwuj. Dam Ci cynk kiedy będzie fotka O ile będziesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 16.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No dajcie cos ... konkretnego.... gęby....w końcu już późno - to może ktoś się zdecyduje na jakąś promocję dla wąskiego grona zainteresowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... ja ci dam hanyskę........... Już sie nie nerwuj. Dam Ci cynk kiedy będzie fotka O ile będziesz na forum najlepiej zrobisz jak mi na priva przyślesz tak po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... ja ci dam hanyskę........... Już sie nie nerwuj. Dam Ci cynk kiedy będzie fotka O ile będziesz na forum najlepiej zrobisz jak mi na priva przyślesz tak po znajomości a jak wstawi..to Kasiu zasave uj proszę i mi wyślij...bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Sprytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Sprytne sprytne, sprytne, ale dlaczego wciąż mam napis: nie masz nowych wiadomości???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Sprytne sprytne, sprytne, ale dlaczego wciąż mam napis: nie masz nowych wiadomości???? miało być tak: sprytne ... ale nieskuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Sprytne sprytne, sprytne, ale dlaczego wciąż mam napis: nie masz nowych wiadomości???? miało być tak: sprytne ... ale nieskuteczne jabko, jakies inne jablko sie za cię podało na czacie i beszczelny buzi chciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.04.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... jabko, jakies inne jablko sie za cię podało na czacie i beszczelny buzi chciał... niemozliwe mam hasło a dałaś mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.04.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... jabko, jakies inne jablko sie za cię podało na czacie i beszczelny buzi chciał... niemozliwe mam hasło a dałaś mu a w życiu, wiesz, że się z obcymi nie całuję!!!! ale to było jablko, a tyś jest jabko jakaś nagroda mi się chyba należy... nie...?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.04.2007 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a w życiu, wiesz, że się z obcymi nie całuję!!!! ale to było jablko, a tyś jest jabko jakaś nagroda mi się chyba należy... nie...?????? Jasne Na RW wkleje Ci gacie ... męskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tolu piękna niewiasta z Ciebie i się dobrze trzymasz, pewnie używasz dobrych konserwantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Od wczorajszego dnia tyle napisaliście, a tylko jedno zdjęcie Toli ! Bardzo ładne zresztą!!!! Gdzie reszta zdjęć? Czemu nic nie wklejacie tylko gadacie? A Panowie to już w ogóle się nie starają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.04.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ... Gdzie reszta zdjęć? Czemu nic nie wklejacie tylko gadacie? A Panowie to już w ogóle się nie starają.... Ja nie wklejam bo czekam na "metkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ... Gdzie reszta zdjęć? Czemu nic nie wklejacie tylko gadacie? A Panowie to już w ogóle się nie starają.... Ja nie wklejam bo czekam na "metkę" Dobrze... pewnego dnia zrobie tak jak Ty spryciarzu Nie znasz dnia, ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tolu piękna niewiasta z Ciebie i się dobrze trzymasz, pewnie używasz dobrych konserwantów No co Ty Jea. Tola jest ekologiczna. Bez konserwantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts