czupurek 28.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 ooooo no to dzięki no to jeszcze raz tutaj łikendowo w komplecie http://foto.onet.pl/upload/30/81/_338349_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.09.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 dlaczego nie ma nowych "gębów" Czyżby temat Wam się już znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Czupurek, a zdraź co reklamujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.09.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 aaaa, widzisz pisałam o tym w poście, który zniknął nie wiedzieć czemu. a więc (myślę że tak można zacząć ) reklamujemy, wygrane w zeszłorocznych zawodach w texas scramble (rodzaj gry w golfa), PUCHARY (zajęliśmy miejsce na pudle a co! tacyśmy zdolni) aha, żeby było jasne - zawody organizowane przez zakład pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 dlaczego nie ma nowych "gębów" Czyżby temat Wam się już znudził Nie znudził się, ale np. moja gęba zniknęła i drugi raz już mi się nie chce jej umieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 dlaczego nie ma nowych "gębów" Czyżby temat Wam się już znudził Nie znudził się, ale np. moja gęba zniknęła i drugi raz już mi się nie chce jej umieszczać Faktycznie , sprawdziłam - nie ma Ciebie Co to znaczy ,że Ci sie nie chce umieszczać drugi raz? To łatwiejsze niż budowa domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Hmm.... a może Redakcja wywaliła oblicza niepasujące do standardów? Coby imagu wydawnictwa nie psuć? Nieeee... Redakcja jest fajna i lubi swoich czyteników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.09.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Magdzia Ty leniuszku! Do roboty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Dobra, koniec tego ekshibicjonizmu. Znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.09.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 super jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz namawiaj innych do pokazania gęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 super jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz namawiaj innych do pokazania gęby Olka, "..pokaż swoją twarz, swą prawaaaaawdziwą twarz!" Bo chyba Cię nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.09.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mnie nie ma ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem na stronie 3. W chwili obecnej wybrałam sobie pod nickiem taką dziewuszkę, ale zdjęcia mojej całej rodzinki SĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mnie nie ma ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem na stronie 3. W chwili obecnej wybrałam sobie pod nickiem taką dziewuszkę, ale zdjęcia mojej całej rodzinki SĄ. O, sorry, Olka, zwracam honor, ale ta nowa dziewuszka mnie zmyliła. A zdjęcia widziałam, faktycznie, najbardziej podobała mi się maleńka żabeczka Amelka śpiąca u taty w objęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.09.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Niestety, części postów nie udało się odzyskać - prosimy o ponowne zamieszczenie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Nie ma głupich, Redakcja ma pierwszeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.09.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Magdzia najbardziej podobała mi się maleńka żabeczka Amelka śpiąca u taty w objęciach tak, tak Amelcie jest słodka. Szkoda, że teraz nie chce spać już tak spokojnie. Jest strasznym urwisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 28.09.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Nie ma głupich, Redakcja ma pierwszeństwo. Prosimy redakcję o "gęby" kroyena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.09.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 No dobra, ale taka niewyjściowa jestem Magdzia, nieprawda że niewyjściowa, wyglądasz pięknie i tajemniczo Pozdrawiam wszystkie urodziwe kobitki i wszystkich przystojniaków z Forum Dalej, pokazywać gęby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.09.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Dzięki BK chociaż ja mam inne zdanie na temat własnej fizjonomii i fotogeniczności, ale pozwole sobie już nie komentować, bo to śliski temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.09.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Magdzia niektórzy tak maja że swoich gęb nie mogą oglądać na zdjęciach rozumiem Cie bo ja tak mam i jeszcze nie cierpię swojego głosu przez kamerę , mi tam się podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts