jabko 17.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ... Gdzie reszta zdjęć? Czemu nic nie wklejacie tylko gadacie? A Panowie to już w ogóle się nie starają.... Ja nie wklejam bo czekam na "metkę" Dobrze... pewnego dnia zrobie tak jak Ty spryciarzu Nie znasz dnia, ani godziny Nie nie Moja fotketrzeba rozpatrywać w kategorii straszenia więc musiała być tylko na chwilę i w środku nocy. Twojątrzeba rozpatrywać w kategoriach piękna więc powinna tu zostac na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 [Moja fotketrzeba rozpatrywać w kategorii straszenia więc musiała być tylko na chwilę i w środku nocy. Twojątrzeba rozpatrywać w kategoriach piękna więc powinna tu zostac na wieki Nie wiedziałam że to się teraz straszenie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ... Gdzie reszta zdjęć? Czemu nic nie wklejacie tylko gadacie? A Panowie to już w ogóle się nie starają.... Ja nie wklejam bo czekam na "metkę" Dobrze... pewnego dnia zrobie tak jak Ty spryciarzu Nie znasz dnia, ani godziny Nie nie Moja fotketrzeba rozpatrywać w kategorii straszenia więc musiała być tylko na chwilę i w środku nocy. Twojątrzeba rozpatrywać w kategoriach piękna więc powinna tu zostac na wieki Sprytny bajkopisarz Bardzo podoba mi się zabawa "pojawiam się i znikam" A co do Twojego straszenia, to wiesz ciężko mi ocenic skoro NIE WIDZIAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No to ja Was postraszę Ale bardzo proszę nie cytować tego zdjęcia. http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/slonie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witaj słoneczko Miło Cię poznać I jakiego masz ślicznego towarzysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mam takie trzy, ale ten, najstarszy, chodzi za mną jak cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.04.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mam takie trzy, ale ten, najstarszy, chodzi za mną jak cień Rzec by można - wierny jak pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tolu piękna niewiasta z Ciebie i się dobrze trzymasz, pewnie używasz dobrych konserwantów Żubr mnie najlepiej konserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Słoneczko, to Ty się czarnych kotów nie boisz i przez lewe ramię uroków nie odczyniasz, jak drogę Ci przebiegną Dobrze masz, ja zawsze czekam, aż ktoś pierwszy przejedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ba... Już sobie z pechem poradzić mogę, odkąd mam czarne kotki, JA przebiegam im drogę ;) A one i tak czują się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Sloneczko czemu Ty chcesz nas kotem straszyć? Toż to miłe przytulaki Miło Cię poznać [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ojjjj co za dzień miałam Na tą nieszczęsną rozmowę nie dojechałam w ustalonej porze bo mąż mi numer odstawił i zemdlał Kawał chłopa leży jak kłoda na podłodze, ja nasłuchuję czy oddycha, czy serce bije...z tego wszytkiego nie mogłam sobie przypomnieć numeru na pogotowie...na szczęście już wszystko dobrze, prawdopodobnie to na skutek udaru słonecznego - kupiłam mu dziś czapkę z daszkiem i bez niej już go z domu nie wypuszczę Moze ktoś powie,ze to zwykłe zasłabnięcie ale on już kiedyś miał przy mnie wstrząs anafilaktyczny i myślałam wtedy,że umrę ze strachu...teraz też... Sory,ze tu ale musiałam się gdzieś wyżalić... A rozmowe przełożyłam na późniejszą godzinę - czarować nie miałam kogo bo dwie kobitki ją prowadziły Słoneczko - witaj w gębach ! Kotki ja też lubię, ale czarnego nigdy nie miałam - rodzice mają białasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ojjjj co za dzień miałam Na tą nieszczęsną rozmowę nie dojechałam w ustalonej porze bo mąż mi numer odstawił i zemdlał A kiedy ostatnio robił jakieś badania, np. na poziom cholesterolu? Twój mąż pewnie jest jeszcze młody, ale każdy chłop od wieku 35 lat powinien zażywać codziennie Acard (normalna aspiryna, ale w dawce 75 mg), która zapobiega zwężeniu naczyń krwionośnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 "Gęby" kochane, wpisujcie się na listę uczestników zlotu. Formukarz zgłoszeniowy już jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Sloneczko witaj w gębkach Q ale oczy ma ten Twoj kociak superrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Q, czy Ty jesteś facet, czy kobitka???? Raz używasz męskich, a raz damskich form osobowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W moim mniemaniu gorszego od ciebie nie ma.Pozwole sobie nie zgodzic sie . Q jest nadzwyczaj przyzwoitym i dobrze zapowiadajacym sie mlodym czlowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 17.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wyjasniam, ze mozna sie do mnie zwracac per Pan lub per Q-wa. Jestem niezwykle wyrozumialym osobnikiem. P.S. jak ani "kota", ani takiej kuchni nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wyjasniam, ze mozna sie do mnie zwracac per Pan lub per Q-wa. Jestem niezwykle wyrozumialym osobnikiem. P.S. jak ani "kota", ani takiej kuchni nie mam. Ok. Nie chcesz, nie mów Nie będę wścipska. Są tylko dwie możliwości: - piszecie jako para pod jednym nickiem - masz rozdwojenie jaźni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 [Moja fotketrzeba rozpatrywać w kategorii straszenia więc musiała być tylko na chwilę i w środku nocy. Twojątrzeba rozpatrywać w kategoriach piękna więc powinna tu zostac na wieki Nie wiedziałam że to się teraz straszenie nazywa Nowe czasy, nowa młodzież ... Sprytny bajkopisarz Bardzo podoba mi się zabawa "pojawiam się i znikam" A co do Twojego straszenia, to wiesz ciężko mi ocenic skoro NIE WIDZIAŁAM OK zróbmy tak Tyłek za jabka ... znaczy metka za jabka Idziesz na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts