jabko 17.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wyjasniam, ze mozna sie do mnie zwracac per Pan lub per Q-wa. Jestem niezwykle wyrozumialym osobnikiem. P.S. jak ani "kota", ani takiej kuchni nie mam. Ok. Nie chcesz, nie mów Nie będę wścipska. Są tylko dwie możliwości: - piszecie jako para pod jednym nickiem - masz rozdwojenie jaźni Pozdrawiam Dodałbym c - jest gayem i różnie to bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 17.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 zostanmy przy gay(jak to pisze jabko) z rozdwojeniem jazni(jak pisze Kuleczka. P.S. jestem bardzo przewrazliwiony na widok zmarszczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 zostanmy przy gay(jak to pisze jabko) z rozdwojeniem jazni(jak pisze Kuleczka. P.S. jestem bardzo przewrazliwiony na widok zmarszczek. super!!!! dotąd nie znałam żadnego gay'a z rozdwojeniem jaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 17.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ciesze sie, ze sie cieszysz . P.S. masz ladne stopy, widzialem w "dwie szpileczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.04.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ciesze sie, ze sie cieszysz . P.S. masz ladne stopy, widzialem w "dwie szpileczki". senkju chociaż w sumie, to mało widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 17.04.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ciesze sie, ze sie cieszysz . P.S. masz ladne stopy, widzialem w "dwie szpileczki". senkju chociaż w sumie, to mało widziałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ale sie rozgadali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ciesze sie, ze sie cieszysz . P.S. masz ladne stopy, widzialem w "dwie szpileczki". Gdzie? Ja nic nie widzialam. Znowu cos przegapilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ale każdy chłop od wieku 35 lat powinien zażywać codziennie Acard (normalna aspiryna, ale w dawce 75 mg), która zapobiega zwężeniu naczyń krwionośnych. Slonko, co Ty mowisz? Tego nie wiedzialam. Ale czemu brac leki jesli jest sie zdrowym? Czy to tak mozna brac leki.., na zas.... a noz widelec, przyda sie... ??? p.s. Czytalam gdzies, ze trzeba miec w domu taka aspyryne i w przypadku podejzenia zawalu zanim pogotowie przyjedzie wziac dawke 600mg. Czy to prawda? Ktos wie cos na ten temat? Ale temat nam sie zrobil w gebach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 17.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ciesze sie, ze sie cieszysz . P.S. masz ladne stopy, widzialem w "dwie szpileczki". Gdzie? Ja nic nie widzialam. Znowu cos przegapilam. Zdjecia koncza sie na kolanach, w wewatku "szpilki dwie"- dzial porad zyciowych. P.S.sorry, bez linku - netykieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ciesze sie, ze sie cieszysz . P.S. masz ladne stopy, widzialem w "dwie szpileczki". Gdzie? Ja nic nie widzialam. Znowu cos przegapilam. Zdjecia koncza sie na kolanach, w wewatku "szpilki dwie"- dzial porad zyciowych. P.S.sorry, bez linku - netykieta. O, to lece, bo juz inny kawal Kuleczki widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ale czemu brac leki jesli jest sie zdrowym? Taka moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 miały być gęby a są extra buzie . Myślałam ,że kobity budujące będą w chustkach w podomkach faceci w pocie czoła stojący przy betoniarach.A TU NOWOCZESNOŚĆ , kobitki jak z żurnala ,faceci z humorem dowcipem i komputerem przed nosem-kurnia co za czasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.04.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tego nie wiedzialam. Ale czemu brac leki jesli jest sie zdrowym? Zeljko, ten lek, czyli Acard, działa zapobiegawczo, a mężczyźni są bardziej narażeni na udar mózgu niż kobiety. Zażywanie go, gdy zwapnienie naczyń jest już w rozkwicie, to tzw. musztarda po obiedzie. Najlepiej zapytaj lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 wejdzcie sobie na czata albo na priv i sobie nawrzucajcie , ok? jako kara zamienna moze byc fotka ludzka sloneczko milo mi cie widziec jak sie wkurze , to wroce do mojego starego avatara , albo jeszcze lepiej dam to , co mam na tapecie i nie bedzie juz wam tak do smiechu buzka jea , wciaz czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tego nie wiedzialam. Ale czemu brac leki jesli jest sie zdrowym? Zeljko, ten lek, czyli Acard, działa zapobiegawczo, a mężczyźni są bardziej narażeni na udar mózgu niż kobiety. Zażywanie go, gdy zwapnienie naczyń jest już w rozkwicie, to tzw. musztarda po obiedzie. Najlepiej zapytaj lekarza To bardzo wygodne brać garść leków z rana i nie myśleć o trybie życia jaki się prowadzi. Może lepiej zadać sobie odrobinę trudu i prowadzić zdrowszy tryb życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Marjucha ma, jak myślę, sporo racji, tym bardziej, że leki takie jak Acard zawierają salicylany i działają drażniąco na błonę śluzową żołądka, z czasem mogą spowodować nawet wrzody. Wiadomo, że nie ma leków, których zażywanie nie dawałoby skutkółw ubocznych. Aspiryna i Acard mają takie, że niszczą żołądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wow, Marjucha! Jaki fajny nowy awatarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dodałbym c - jest gayem i różnie to bywa ,A małe jabko też pewnie z jabłoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 To bardzo wygodne brać garść leków z rana i nie myśleć o trybie życia jaki się prowadzi. Może lepiej zadać sobie odrobinę trudu i prowadzić zdrowszy tryb życia? Jaką garść? Napisałam o jednym, zapobiegającym udarom u mężczyzn. Moc Acardu jest równa 1/4 tabletki Polopiryny S, tej dla dzieci. Jeśli zażywałoby się duże ilości, to jak w przypadku każdego leku, mogą wystąpić działania uboczne. Dlatego też wspomniałam o poradzie u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts