marjucha 18.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 To bardzo wygodne brać garść leków z rana i nie myśleć o trybie życia jaki się prowadzi. Może lepiej zadać sobie odrobinę trudu i prowadzić zdrowszy tryb życia? Jaką garść? Napisałam o jednym, zapobiegającym udarom u mężczyzn. Moc Acardu jest równa 1/4 tabletki Polopiryny S, tej dla dzieci. Jeśli zażywałoby się duże ilości, to jak w przypadku każdego leku, mogą wystąpić działania uboczne. Dlatego też wspomniałam o poradzie u lekarza. Tak, wiem że napisałaś o jednej tabletce, tylko tendencja jest taka, że tego Acardu może by dorzucić rutinoscorbin, bo też nie zaszkodzi, coś mnie głowa lekko boli, to wezmę może apap... Ja po prostu jestem wrogiem brania środków farmakologicznych, gdy nie ma ku temu naprawdę ważnych przesłanek. No, ale to moje zdanie, a wątek Gęby... chyba nie po to został stworzony, żebyśmy się na takie tematy spierali. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a wątek Gęby... chyba nie po to został stworzony, żebyśmy się na takie tematy spierali. Pozdrawiam. marjucha wiec wklejaj swoja naswiezsza gebe prosze i powiedz jakiego kremu uzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a wątek Gęby... chyba nie po to został stworzony, żebyśmy się na takie tematy spierali. Pozdrawiam. marjucha wiec wklejaj swoja naswiezsza gebe prosze i powiedz jakiego kremu uzywasz No to masz http://images20.fotosik.pl/238/63691d09dc4c577bmed.jpg Krem na porost włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A w ogóle, chciałam Was bardzo przeprosić za tę wymianę zdań z Q. Długo nie wklejałam swojej gęby, choć jestem na forum już kawał czasu, ponieważ obawiałam się, że mój prześladowca i tu nie da mi spokoju i zepsuje klimat rozmów, jak to zawsze robi na mój widok. Niestety tak się stało i tym razem Nie umiałam zmilczeć kolejnej zaczepki. Jeszcze raz Wszystkich przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 sloneczko wyluzuj , nie daj sie sprowokowac marjucha , dziekuje (za te loczki , ktore widac z tylu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 sloneczko wyluzuj , nie daj sie sprowokowac marjucha , dziekuje (za te loczki , ktore widac z tylu ) Jakie loczki To nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 sloneczko wyluzuj , nie daj sie sprowokowac marjucha , dziekuje (za te loczki , ktore widac z tylu ) Jakie loczki To nie moje robiles przeszczep? ja mam sztuczne piersi i sie nie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 sloneczko wyluzuj , nie daj sie sprowokowac marjucha , dziekuje (za te loczki , ktore widac z tylu ) Jakie loczki To nie moje robiles przeszczep? ja mam sztuczne piersi i sie nie chwale Też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A w ogóle, chciałam Was bardzo przeprosić za tę wymianę zdań z Q. Długo nie wklejałam swojej gęby, choć jestem na forum już kawał czasu, ponieważ obawiałam się, że mój prześladowca i tu nie da mi spokoju i zepsuje klimat rozmów, jak to zawsze robi na mój widok. Niestety tak się stało i tym razem Nie umiałam zmilczeć kolejnej zaczepki. Jeszcze raz Wszystkich przepraszam. Ja tam sie nie gniewam Luzik kochana koleżanko. Dawno tu nie zagladałem ale kocurka masz fajowego. pozdrówka i luzik pamietaj luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 sloneczko wyluzuj , nie daj sie sprowokowac marjucha , dziekuje (za te loczki , ktore widac z tylu ) Jakie loczki To nie moje robiles przeszczep? ja mam sztuczne piersi i sie nie chwale Też mam dlaczego je zaslaniasz ? cos z nimi nie tak? Niktspecjalny , pozdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.04.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 OK zróbmy tak Tyłek za jabka ... znaczy metka za jabka Idziesz na to ?? Jesli najpierw jabko, potem metka to muszę sie poważnie zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.04.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 OK zróbmy tak Tyłek za jabka ... znaczy metka za jabka Idziesz na to ?? Jesli najpierw jabko, potem metka to muszę sie poważnie zastanowić Umowa stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 OK zróbmy tak Tyłek za jabka ... znaczy metka za jabka Idziesz na to ?? Jesli najpierw jabko, potem metka to muszę sie poważnie zastanowić Umowa stoi Kurczę, muszę szybko znaleźć jakąs metkę Może w pralce coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wyjasniam, ze mozna sie do mnie zwracac per Pan lub per Q-wa. Jestem niezwykle wyrozumialym osobnikiem. P.S. jak ani "kota", ani takiej kuchni nie mam. aaaaa qtas można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ...jea , wciaz czekam ja tu już byłem przecież mię widziałaś na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jea przeciez mialam cie na fototapecie chce nowe....... z plazy selimm.....zwracam sie z uprzejma prosba o zamieszczenie swojego foto patrz jak ladnie sie usmiecham to warunek uczestnictwa w dyskusji na gebach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie mam z plaży, jeszcze selimm się nie pokaże, koniec kwietnia się zbliża, to się strasznie marszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie mam z plaży, jeszcze selimm się nie pokaże, koniec kwietnia się zbliża, to się strasznie marszczy moze byc i pomarszczony znajdziemy odpowiedni krem dla niego jakbys sie wybieral na te plaze to daj cynk moze tez byc z basenu , wanny , sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 O i jak ladnie sie wszystko wyjasnilo. P.S. selimm , pewnie , ze tak . Nawet z przydomkiem "kwietniowy". Czyli taki pomarszczony przy oku, oczach mialem na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 selimm.....zwracam sie z uprzejma prosba o zamieszczenie swojego foto nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts