kropeczka27 18.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 selimm.....zwracam sie z uprzejma prosba o zamieszczenie swojego foto nie... ja się też przyłączam do prośby i nie ma NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 selimm.....zwracam sie z uprzejma prosba o zamieszczenie swojego foto nie... hanysce odmawiasz ? ty gorolu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 selimm.....zwracam sie z uprzejma prosba o zamieszczenie swojego foto nie... A to na awatarku, to nie Selimm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 mam taki ryjok jak na avancie hanysce nie odmawiam ... kawa -herbata ? Kropeczka ..w Olsztynie tez bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 jakie te chopy w gębach uparte są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 18.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kropeczka ..w Olsztynie tez bywam Ooooo to może będę miała przyjemność zobaczyć kiedyś "na żywo" Ale póki co, może chociaż tutaj...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 selimm . moze byc i kawa ale choooopie...... zapodej ta fota , bo jak cie poznom po kfiotku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a wątek Gęby... chyba nie po to został stworzony, żebyśmy się na takie tematy spierali. Pozdrawiam. marjucha wiec wklejaj swoja naswiezsza gebe prosze i powiedz jakiego kremu uzywasz Froschka, przeca Marjucha już się wklejał na gębach, gdzieś koło mnie- sporo stron temu Przystojny z niego i zacny młodzieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 a wątek Gęby... chyba nie po to został stworzony, żebyśmy się na takie tematy spierali. Pozdrawiam. marjucha wiec wklejaj swoja naswiezsza gebe prosze i powiedz jakiego kremu uzywasz Froschka, przeca Marjucha już się wklejał na gębach, gdzieś koło mnie- sporo stron temu Przystojny z niego i zacny młodzieniec kuleczka widzialam wiecej fotek marjuchy polowa babek z Forum sie w nim buja poprosilam , zeby wkleil tutaj te najnowsza poza tym nie sugeruj facetom , ze jak sie juz raz wkleili to juz wiecej nie musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.04.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ekhm, pozostaje mi się tylko dołaczyć do prośby o nowe foto Ja widziałam tylko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ekhm, pozostaje mi się tylko dołaczyć do prośby o nowe foto Ja widziałam tylko jedno trzeba czesciej na saloonach bywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.04.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 selimm.....zwracam sie z uprzejma prosba o zamieszczenie swojego foto nie... a ja widzialam selimma tu kiedys no albo siemi wydawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Niktspecjalny , pozdrowa miło mi.....myśle nad wklejeniem swoich nowych geb....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Selim to sie w zdradzie kiedys wkleil. Taki sobie ps.zartowalam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Niktspecjalny , pozdrowa miło mi.....myśle nad wklejeniem swoich nowych geb....... NS, zajrzałam do Twojego Dziennika i... oboje z Magdą wydajecie mi się tacy znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Niktspecjalny , pozdrowa miło mi.....myśle nad wklejeniem swoich nowych geb....... nie mysl tylo dzialaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Selim to sie w zdradzie kiedys wkleil. Taki sobie ps.zartowalam [/b] szczesciary opowiecie mi kiedys na czacie pojdziemy na balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Niktspecjalny , pozdrowa miło mi.....myśle nad wklejeniem swoich nowych geb....... NS, zajrzałam do Twojego Dziennika i... oboje z Magdą wydajecie mi się tacy znajomi och Ty! powiedz dlaczego? Słońce tylko się nie nabijaj ze mnie..... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.04.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 NS, zajrzałam do Twojego Dziennika i... oboje z Magdą wydajecie mi się tacy znajomi och Ty! powiedz dlaczego? Słońce tylko się nie nabijaj ze mnie..... pzdr. Nie nabijam się. Macie takie znajome twarze, jakbyśmy kiedyś, gdzieś się spotkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Q 18.04.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 NS, zajrzałam do Twojego Dziennika i... oboje z Magdą wydajecie mi się tacy znajomi och Ty! powiedz dlaczego? Słońce tylko się nie nabijaj ze mnie..... pzdr. Nie nabijam się. Macie takie znajome twarze, jakbyśmy kiedyś, gdzieś się spotkali Tez mi sie tak wydaje, takie jakies znajome jakby slowianskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts